Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Βιβλίο του τέως δημάρχου Μουρεσίου Κων. Λεβέντη για το αποτύπωμά του στην Αυτοδιοίκηση
Βιβλίο του τέως δημάρχου Μουρεσίου Κων. Λεβέντη για το αποτύπωμά του στην Αυτοδιοίκηση

Βιβλίο του τέως δημάρχου Μουρεσίου Κων. Λεβέντη για το αποτύπωμά του στην Αυτοδιοίκηση

Το με τίτλο «Είκοσι πέντε χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Απολογισμός» του τέως δημάρχου Μουρεσίου Κώστα Λεβέντη θα παρουσιαστεί σε ανοικτή για το κοινό εκδήλωση την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Volos Palace” (Ξενοφώντος) στον Βόλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας και του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Για το θα μιλήσουν:
– Δημήτρης Παπαστεργίου, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), δήμαρχος Τρικκαίων
– Δωροθέα Κολυνδρίνη, Μαγνησίας & Σποράδων
– Παναγιώτης Κουτσάφτης, δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου
– Βασίλης Κοντορίζος, τέως δήμαρχος ς
– Την θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Λυκουρέντζος

Το βιβλίο «Είκοσι πέντε χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Απολογισμός», που κυκλοφορεί από τις «Αίολος», περιλαμβάνει δέκα κεφάλαια στα οποία γίνεται αναλυτική αναφορά στη δράση του Κώστα Λεβέντη ως πρόεδρος της Κοινότητας Αγ.Δημητρίου για τρεις τετραετίες, στη δράση του στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) και στην Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ), ως εκλεγμένος στον Δήμο Μουρεσίου και ως δήμαρχος για δύο τετραετίες στον ίδιο Δήμο καθώς τις αλλαγές που επήλθαν από το σχέδιο Καποδίστρια στο σχέδιο Καλλικράτη ενώ γίνονται αναφορά σε πολιτικές αναμνήσεις.

Ο Κώστας Λεβέντης γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο Πηλίου, φοίτησε στο Δημ. Σχολείο  Αγ. Ιωάννη και στο Τσαγκαράδας και αποφοίτησε στο Βόλο.

Σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και πήρε μεταπτυχιακό στη Γερμανία. Από το 1975 ασχολείται ενεργά με τον τουρισμό ενώ από το 1978 και με την ανακαίνιση παλαιών οικιών και οικισμών.

Από το 1986 που εξελέγη πρόεδρος Αγ. Δημητρίου ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση έχοντας εκτίσει τρεις τριετίες ώς πρόεδρος στη γενέτειρα γη και ως Δήμαρχος Μουρεσίου δύο τετραετίες.

Ασχολήθηκε ενεργά και αποτελεσματικά με την του τόπου του, του Πηλίου και της Μαγνησίας σε επίπεδο υποδομών που αφορούν στην τουριστική ανέλιξη και στην εξέλιξη συνθηκών διαβίωσης της ευρύτερης περιοχής.

Ο Κώστας Λεβέντης ζει στον τόπο που γεννήθηκε τιμώντας αρχές παραδίδοντας στους νεότερους πείρα και γνώση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση