Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Βελτιώνει την προσβασιμότητα σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου
Βελτιώνει την προσβασιμότητα σε τμήματα του οδικού δικτύου  του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου

Βελτιώνει την προσβασιμότητα σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου

Πρεμβάσεις ύψους 1,8 εκτ. για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Ζαγοράς δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (Ασφαλτικά Περιοχής Δήμου Ζαγοράς)» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε με τον αεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας δημοπρατούμε ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Ζαγοράς» δηλώνει ο . «Βελτιώνουμε την προσβασιμότητα στα τμήματα του οδικού κυκλώματος Πηλίου που έχουν παρουσιάσει ζημιές. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη δουλειά σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις υποδομές» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Το έργο

Οι εργασίες αφορούν στην , στην ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια – λακκούβες) όπου υπάρχει ανάγκη στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας στην περιοχή του Δήμου Ζαγοράς.

Περιλαμβάνει επίσης διαγράμμιση στα τμήματα όπου θα γίνει αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων και σε τμήματα που θα υποδείξει η Υπηρεσία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση