Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Βελτιώνει την προσβασιμότητα σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου
Βελτιώνει την προσβασιμότητα σε τμήματα του οδικού δικτύου  του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου

Βελτιώνει την προσβασιμότητα σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου

Παρεμβάσεις ύψους 1,8 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Ζαγοράς δρομολογεί η . Η ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (Ασφαλτικά Περιοχής Δήμου Ζαγοράς)» που χρηματοδοτείται από το της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον ντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας δημοπρατούμε ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Ζαγοράς» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Βελτιώνουμε την προσβασιμότητα στα του οδικού κυκλώματος Πηλίου που έχουν παρουσιάσει ζημιές. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη δουλειά σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις » προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Το έργο

Οι αφορούν στην , στην ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια – λακκούβες) όπου υπάρχει ανάγκη στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Μαγνησίας στην περιοχή του Δήμου Ζαγοράς.

Περιλαμβάνει επίσης διαγράμμιση στα τμήματα όπου θα γίνει αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων και σε τμήματα που θα υποδείξει η Υπηρεσία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο 20ός Ρήγειος δρόμος στις επετειακές εκδηλώσεις του 2021 #Ρήγειοςδρόμος - https://t.co/CZk30R3B2V -

  • Τους πρέσβεις τίμησε ο Δήμος Σκιάθου #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/qPYPTcJlRm -

  • Διακοπή κυκλοφορίας στις Λεωφόρους Αθηνών και Λαρίσης λόγω ασφαλτόστρωσης  - https://t.co/loOkxQ6TAb… -

"Αλιεύοντας" την είδηση