Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Τοποθέτηση κεραίας στα Κουκουλέικα
Τοποθέτηση  κεραίας στα Κουκουλέικα

Τοποθέτηση κεραίας στα Κουκουλέικα

Μετά από άδεια   από την ΕΕΤΤ 
Άδεια κατασκευής και τοποθέτησης κεραίας σταθμού ξηράς στη θέση Κουκουλέικα στη Μηλίνα χορηγεί με απόφασή της η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ( ΕΕΤΤ) σε ανώνυμη εταιρεία ειδικού σκοπού.
Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη μεταξύ άλλων και την µε Αρ. Πρωτ. 8754/8-2-2017 έγκριση εγκατάστασης δομικών κατασκευών σταθμού ραδιοεπικοινωνίας που έχει χορηγηθεί από την Υπηρεσία Δόμησης Δήμου Βόλου και αφορά στην κατασκευή κεραίας σταθμού στην ανωτέρω αναφερόμενη θέση.
Η κατασκευή κεραίας μπορεί να φέρει κεραίες εκπομπής και λήψης για την παροχή ασύρματων δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών υπό καθεστώς Γενικής Άδειας, σύμφωνα µε τα οριζόμενα στη Γνωμάτευση της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, δλδ μέχρι 6 κεραίες εκπομπής – λήψης για να παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών και κατ’ ανώτατο όριο μέχρι 5 μικροκυματικές κεραίες για την υλοποίηση δισηµειακών µικροκυµατικών ραδιοζεύξεων.
Μετά την έκδοση της άδειας ο κάτοχος δύναται να προβεί στην εγκατάσταση και λειτουργία της κατασκευής κεραίας και επιτρέπεται η σύνδεση της κατασκευής κεραίας µε τα δίκτυα κοινής ωφέλειας. Η απόφαση δεν παρέχει δικαίωμα εγκατάστασης της κατασκευής κεραίας χωρίς την συμφωνία του κύριου του ακινήτου, του οικοπέδου, ή της έκτασης επί της οποίας τοποθετείται κατασκευή κεραίας, ούτε υποχρεώνει τον κύριο του ακινήτου, του οικοπέδου ή της έκτασης επί της οποίας τοποθετείται η κατασκευή κεραίας να αποδεχτεί την εγκατάσταση της κατασκευής.
Οι πρότυπες περιβαλλοντικές δεσμεύσεις, τις οποίες υποχρεούται να τηρεί ο κάτοχος της άδειας, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της απόφασης, ενώ η παρούσα απόφαση δεν αποτελεί έγκριση επέμβασης σε έκταση που εμπίπτει στη δασική νομοθεσία και ισχύει αποκλειστικά και µόνο υπό την αίρεση της έκδοσης αρμοδίως απόφασης έγκρισης επέμβασης, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν.998/1979 ως ισχύει και της Εγκυκλίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας µε αριθ. πρωτ. 147932/15-12-2015 (Α∆Α: 6ΥΟΘ4653Π8-ΟΟΥ).
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεσοχειμωνιάτικες καταμετρήσεις Υδρόβιων Πουλιών #καταμετρήσειςΥδρόβιωνΠουλιών - https://t.co/iK8qYZcUxo -

  • Αιτήσεις ευάλωτων νοικοκυριών για το ειδικό βοήθημα επανασύνδεσης ρεύματος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου… - https://t.co/hGsKWVrApw -

  • Τουρνουά rapid στην ακαδημία σκακιστών Βόλου #ΑκαδημίαΣκακιστώνΒόλου - https://t.co/LYV9Bk7Cea -

"Αλιεύοντας" την είδηση