Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου
Την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

Την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

Την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ς υποδέχθηκε ο δήμαρχος οτίου Πηλίου  , παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Δημ. Ραμματά και του διευθυντή των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου  Α. Βήτου.

Στη από την πλευρά της ηγεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  μετείχαν   ο αρχιπύραργος,  Μπαλσής ικόλαος, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Μαγνησίας Μητσιογιάννης Νικόλαος, ο διοικητής Βόλου Βλότσος εώργιος, ο διοικητής του Π.Κ. Αργαλαστής Σακελλαρίου Ιωάννης, ο πυρονόμος Κουφογεώργος Απόστολος, πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Ν. Μαγνησίας και ο επιπυραγός Αντωνίου Χρήστος.

Στο πλαίσιο της ς εργασίας αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στην πρόληψη και την καταστολή πυρκαγιών, καθώς και στο ενεργειών από πλευράς του Δήμου.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου επανέλαβε πως η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός στο υψίστης και ζωτικής  σημασίας έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση