Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου
Την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

Την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

Την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  Μιχάλης Μιτζικός , παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Δημ. Ραμματά και του διευθυντή των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου  Α. Βήτου.

Στη συνάντηση από την πλευρά της ηγεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  μετείχαν   ο αρχιπύραργος,  περιφερειάρχης Θεσσαλίας Μπαλσής Νικόλαος, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Μαγνησίας Μητσιογιάννης Νικόλαος, ο διοικητής Π.Υ. Βόλου Βλότσος Γεώργιος, ο διοικητής του Π.Κ. Αργαλαστής Σακελλαρίου Ιωάννης, ο πυρονόμος Κουφογεώργος Απόστολος, πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Ν. Μαγνησίας και ο επιπυραγός Αντωνίου Χρήστος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στην πρόληψη και την καταστολή πυρκαγιών, καθώς και στο μνημόνιο ενεργειών από πλευράς του Δήμου.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου επανέλαβε πως η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός στο υψίστης και ζωτικής  σημασίας έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέσσερα νέα έργα για την πόλη του Βόλου ενέκρινε ο περιφερειάρχης με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας… - https://t.co/L7eHN0LhHz -

  • Συνελήφθησαν αλλοδαποί στον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/d5gO3IDkzu -

  • Έξι νέα θετικά κρούσματα Covid 19 σε Σκόπελο, Λάρισα και Καρδίτσα - https://t.co/GVzYfHHSjc -

"Αλιεύοντας" την είδηση