Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου
Την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

Την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

Την ηγεσί της ς Υπηρεσίς Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  Μιχάλης , παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Δημ. Ραμματά και του διευθυντή των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου  Α. Βήτου.

Στη από την πλευρά της ηγεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  μετείχαν   ο αρχιπύραργος,  Μπαλσής Νικόλαος, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Μαγνησίας Μητσιογιάννης Νικόλαος, ο διοικητής Π.Υ. Βόλου Βλότσος Γεώργιος, ο διοικητής του Π.Κ. ς Σακελλαρίου Ιωάννης, ο πυρονόμος Κουφογεώργος Απόστολος, πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Ν. Μαγνησίας και ο επιπυραγός Αντωνίου Χρήστος.

Στο πλαίσιο της ς ς αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στην πρόληψη και την καταστολή πυρκαγιών, καθώς και στο μνημόνιο ενεργειών από πλευράς του Δήμου.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου επανέλαβε πως η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός στο υψίστης και ζωτικής  σημασίας του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση