Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Τηλεργασία υπαλλήλων του Δήμου Νοτίου Πηλίου για μια εβδομάδα
Τηλεργασία υπαλλήλων του Δήμου Νοτίου Πηλίου για μια εβδομάδα

Τηλεργασία υπαλλήλων του Δήμου Νοτίου Πηλίου για μια εβδομάδα

 

Με τη μέθοδο της  τηλς θ σκούν τα καθήκοντά τους οι υπάλληλοι γραφείου που εργάζονται στην έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην , σε όλα τα Τμήματα.

Η τηλ θα έχει ισχύ για τις επόμενες επτά  ημέρες και μέσω αυτής οι υπάλληλοι θα εργάζονται υποχρεωτικώς.

Η απόφαση αυτή ελήφθη από τη Δημοτική Αρχή  για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Οι υπάλληλοι θα επιστρέψουν  στην Υπηρεσία τους μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του μοριακού τεστ που έχει προγραμματιστεί από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19/11/2020, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τους κοινοποιηθεί.

Όσον αφορά τους δημότες, στους οποίους συνιστάται να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, θα εξυπηρετούνται μέχρι νεωτέρας από τα Περιφερειακά Γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Μηλεών, Αφετών και Τρικερίου και  από τα ΚΕΠ ς και Καλών Νερών.

Τέλος τα επείγοντα περιστατικά του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα εξυπηρετούνται από τους υπαλλήλους των άλλων δύο προγραμμάτων Μηλεών και Αφετών.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  Μιχ. δήλωσε: « Πρώτο μέλημά μας είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Από την αρχή της εφαρμογής των προληπτικών μέτρων που εφάρμοσε η Κυβέρνηση για την προστασία και την αποφυγή της ς του κορωναϊού, αποφασίστηκε η εξυπηρέτηση του κοινού μόνο με ραντεβού και ηλεκτρονικά και όχι αυτοπρόσωπα.

Επιπλέον επιστήσαμε την προσοχή για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας (αποστάσεις, μάσκες, χρήση απολυμαντικών).

Σήμερα έγινε απολύμανση όλων των χώρων του υ ς.

Αποφασίσαμε την μέθοδο της τηλεργασίας για όλους του υπαλλήλους του Δήμου μας στην Αργαλαστή για διάστημα μιας εβδομάδας για καθαρά προληπτικούς λόγους, καθώς και τη διενέργεια μοριακού τεστ σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου.

Μετά τα αποτελέσματα του τεστ θα επιστρέψουν στα γραφεία τους τηρώντας τα μέτρα προστασίας και εφαρμόζοντας την εκ περιτροπής εργασία και τηλεργασία , σύμφωνα με τις εγκυκλίους  του Υπουργείου.»

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση