Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Τηλεργασία υπαλλήλων του Δήμου Νοτίου Πηλίου για μια εβδομάδα
Τηλεργασία υπαλλήλων του Δήμου Νοτίου Πηλίου για μια εβδομάδα

Τηλεργασία υπαλλήλων του Δήμου Νοτίου Πηλίου για μια εβδομάδα

 

Με τη μέθοδο της  τηλεργασίας θα ασκούν τα καθήκοντά τους οι υπάλληλοι γραφείου που εργάζονται στην έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην , σε όλα τα Τμήματα.

Η τηλεργασία θα έχει ισχύ για τις επόμενες επτά  ημέρες και μέσω αυτής οι υπάλληλοι θα εργάζονται υποχρεωτικώς.

Η απόφαση αυτή ελήφθη από τη Δημοτική Αρχή  για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Οι υπάλληλοι θα επιστρέψουν  στην Υπηρεσία τους μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του μοριακού τεστ που έχει προγραμματιστεί από τον ΕΟΔΥ σε με τον Δήμο και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19/11/2020, σύμφωνα με το που θα τους κοινοποιηθεί.

Όσον αφορά τους δημότες, στους οποίους συνιστάται να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, θα εξυπηρετούνται μέχρι νεωτέρας από τα Περιφερειακά Γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Μηλεών, Αφετών και Τρικερίου και  από τα Συκής και Καλών Νερών.

Τέλος τα επείγοντα περιστατικά του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα εξυπηρετούνται από τους υπαλλήλους των άλλων δύο προγραμμάτων Μηλεών και Αφετών.

Ο   Μιχ. Μιτζικός δήλωσε: « Πρώτο μέλημά μας είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Από την αρχή της εφαρμογής των προληπτικών μέτρων που εφάρμοσε η Κυβέρνηση για την προστασία και την αποφυγή της μετάδοσης του κορωναϊού, αποφασίστηκε η εξυπηρέτηση του κοινού μόνο με και ηλεκτρονικά και όχι αυτοπρόσωπα.

Επιπλέον επιστήσαμε την προσοχή για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας (αποστάσεις, μάσκες, χρήση απολυμαντικών).

Σήμερα έγινε απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχείου Αργαλαστής.

Αποφασίσαμε την μέθοδο της τηλεργασίας για όλους του υπαλλήλους του Δήμου μας στην για διάστημα μιας εβδομάδας για καθαρά προληπτικούς λόγους, καθώς και τη διενέργεια μοριακού τεστ σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου.

Μετά τα αποτελέσματα του τεστ θα επιστρέψουν στα γραφεία τους τηρώντας τα και εφαρμόζοντας την εκ περιτροπής εργασία και τηλεργασία , σύμφωνα με τις εγκυκλίους  του Υπουργείου.»

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση