Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Θετική εξέλιξη στην κατασκευή του δρόμου Προμυρίου- Πλατανιά
Θετική εξέλιξη στην κατασκευή του δρόμου Προμυρίου- Πλατανιά

Θετική εξέλιξη στην κατασκευή του δρόμου Προμυρίου- Πλατανιά

Θετική εξέλιξη υπήρξε για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος του Δήμου Νοτίου Πηλίου που αφορά στην κατασκευή του δρόμου Προμυρίου- Πλατανιά, μετά από παρέμβαση της βουλευτή Ν. Μαγνησίας Ζέττας Μ. Μακρή.

Η ουσιαστική εξέλιξη υπήρξε για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος του Δήμου Νοτίου Πηλίου, που αφορά στην κατασκευή δρόμου που θα συνδέει τον οικισμό του Προμυρίου με αυτόν του Πλατανιά.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώθηκε η βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, που είχε δείξει από την αρχή έντονο προσωπικό ενδιαφέρον για την υλοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος, από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνιο Οικονόμου, ολοκληρώθηκε η εξέταση του φακέλου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου και ο ίδιος υπέγραψε την έγκριση του εν λόγω έργου.

Πλέον, απομένει η ολοκλήρωση της γραφειοκρατικής διαδικασίας, για να ξεκινήσει ταχύτατα η κατασκευή του έργου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

  • Στ. Λημνιός: Να σταματήσει η καύση σκουπιδιών και πετ κωκ από οποιαδήποτε βιομηχανία μέσα στην πόλη… - https://t.co/0jF7aeJaFQ -

  • Π.Π.Μ.: Ζήτω η μιζέρια του Βόλου - https://t.co/Jk5jvpCTNE -

"Αλιεύοντας" την είδηση