Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Θέματα των Αφετών στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Θέματα των Αφετών στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Θέματα των Αφετών στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Με την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων Δωροθέα , συναντήθηκαν την Πέμπτη 16-7-2020, στο γραφείο της, στην Περιφερειακή Ενότητα, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αφετών, κ.κ. Τσαμπάς και Μόσχος, όπου συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη .

Η κ. ανέφερε ότι η Περιφέρεια ς προχωρά στον καθαρισμό ρεμάτων στη Δημοτική Ενότητα και στην αντιστήριξη τοιχείου στο δρόμο πριν τη διασταύρωση Αφετών. Η ίδια δεσμεύτηκε για την παραχώρηση ενός απινιδωτή, αλλά και για τη στήριξη της σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό των Αφετών, μετά το πέρας των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωναϊού.

Τέθηκαν επίσης τα θέματα αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης και ανάπλασης της πλατείας του χωριού, με την κ. Κολυνδρίνη να τους ενημερώνει ότι ο Δήμος Νοτίου Πηλίου θα πρέπει να ετοιμάσει και να συντάξει ώριμες μελέτες, προκειμένου αυτές να ενταχθούν σε κάποιο χρηματοδοτικό όπως είναι για παράδειγμα το «Τρίτσης», για το οποίο ενημερώθηκαν πριν λίγες μέρες στο Κιλελέρ από τον Υπουργό Εσωτερικών.

Η κ. Κολυνδρίνη τους ενημέρωσε συνολικά για την πορεία των ασφαλτικών έργων που πραγματοποιεί η Περιφέρεια ς στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ, αλλά και για παρεμβάσεις που έχει κάνει η Περιφέρεια, όπως καθαρισμό ρεμάτων κοπή χόρτων, συντήρηση οδικού δικτύου, κ.λπ.

Σε δηλώσεις της ανέφερε: Έχουμε μια πολύ καλή με το Τοπικό Συμβούλιο των Αφετών και αυτό θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια. Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν το χωριό και από κοινού αναζητούμε λύσεις για ένταξη έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας επιδιώκουμε τις συνεργασίες και μόνο μέσα από αυτές θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε έργα, έργα χρήσιμα προς όφελος των πολιτών.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση