Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τελείωσε ο πρόεδρος του Τ.Σ. Πορταριάς από την δημοτική ομάδα Μπέου
Τελείωσε ο πρόεδρος του Τ.Σ. Πορταριάς από την δημοτική ομάδα Μπέου

Τελείωσε ο πρόεδρος του Τ.Σ. Πορταριάς από την δημοτική ομάδα Μπέου

“Tελείωσε” ο εν αργία δήμαρχος Αχ. Μπέος τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πορταριάς.

Ο Νικ. Ρηγώνης αποτελεί πλέον ξένο σώμα για την ομάδα του Αχ. Μπέου, μετά την σημερινή του δήλωση, στην οποία τονίζει: ” Ξένο σώμα για την πραγματικά ανεξάρτητη , που αποτελεί και τη Δημοτική Αρχή της πόλης , αποτελεί εδώ και καιρό ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πορταριάς, Νικ. Ρηγώνης, γι αυτό και φροντίσαμε να τον απομακρύνουμε.

Κλασσικός εκπρόσωπος της πιο αποκρουστικής παλαιοκομματικής νοοτροπίας, κυνηγός της ς για να προωθήσει προσωπικά του, ιδιοτελή, συμφέροντα, ο εν λόγω κύριος, πρόδωσε και «πούλησε» τις αδιαπραγμάτευτες αρχές που από κοινού θέσαμε και τις ιδέες που μοιραζόμαστε και για τις οποίες καθημερινά παλεύουμε.

Δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αποδείχθηκε ανίκανος να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που ο λαός του μας έδειξε και προσπάθησε να πορευτεί με προσωπικές στρατηγικές και στοχεύσεις. Όλοι θα τον θυμούνται να προσυπογράφει την μας και στο μείζον θέμα της διαχείρισης των νερών και λίγους μήνες μετά να αποκαλύπτεται ότι κυκλοφορούσε δικό του προεκλογικό υλικό, με τις αντίθετες θέσεις.

Ο γνωστός, λοιπόν, πολιτικός looser, γνωστός και σαν η χαρά των αντιπάλων του, επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την και την εμπιστοσύνη των πολιτών του στην παράταξή μας και μέσω αυτής να εκλεγεί και να προωθήσει τους στόχους του, κάτι που δεν γίνεται ανεκτό από εμάς.

Τον καλούμε, λοιπό, έστω και τ, να δείξει την ελάχιστη γενναιότητα και κοινωνική ευαισθησία και να παραιτηθεί του αξιώματός του, που για άλλους λόγους και με άλλες προσδοκίες του εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας. Άλλως θα επιβεβαιώσει τις μέχρι τ ανομολόγητες προθέσεις του, αλλά και την των συμπολιτών του, που, χρόνια τώρα, εκφράζονται γι' αυτόν σαν τη γνωστή διαφήμιση της μπύρας: Ποιος Ρηγώνης;”

Το θέμα εδώ είναι ότι ο κ. Ρηγώνης προτίμησε να υπερσαπιστεί τα θέματα του τόπου του και κυρίως αυτό του νερού και όχι την “γραμμή” Μπέου.

Επίσης ο πρόεδρος τους τοπικού συμβουλίου Πορταριάς προστίθεται πλέον στη λίστα πρώην συνεργατών του Αχ. Μπέου που δεν συμπλέουν πιά μαζί του.

"Αλιεύοντας" την είδηση