Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Τα Καλά Νερά απέκτησαν απινιδωτή
Τα Καλά Νερά απέκτησαν απινιδωτή

Τα Καλά Νερά απέκτησαν απινιδωτή

Με την αποκλειστική στήριξη της ς των πολιτών του Πηλίου και με την βοήθεια των εθελοντών της ομάδας People for Greece των Βρυξελλών, από σήμερα τα διαθέτουν απινιδωτή.

Πρόκειται για έναν ημιαυτόματο εξωτερικό απινιδωτή που τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο του παραλιακού χωριού για την παροχή βοήθειας σε τυχόν έκτακτο περιστατικό υγείας.

Η πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου κοινωνικής ς & πολιτισμού οτίου Πηλίου Άννα Λ. Κοντογιάννη δήλωσε τα εξής: «Η δεν είναι κομματική πράξη. Αποτελεί πράξη ανθρωπιάς, κοινωνικής παιδείας και αγωγής του πολίτη, του ελεύθερου και συνειδητοποιημένου πολίτη. Η αλληλεγγύη στηρίζει την συλλογικότητα, όχι τον ατομικισμό. Επιθυμώ εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στην Ελληνική ομάδα διάσωσης ς. Αυτή, με τον πρόεδρο της κ. Τράγαλο, τον διευθυντή επιχειρήσεωνκ. Παπαμαρκάκη και με 4 ανέλαβε σήμερα αφιλοκερδώς να πραγματοποιήσει στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλών ερών ένα εξαιρετικό 3ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόννησης () και χρήσης του απινιδωτή προς όφελος 12 εκπαιδευομένων πολιτών του χωριού.»

Η προτροπή για τοποθέτηση απινιδωτή στα ανοίκει στην δρ. Ηλιάνα Κεράνη, διευθύντρια στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής που, πρώτη, σκέφτηκε την ανάγκη απόκτησης απινιδωτή για ένα χωριό που διαθέτει μόνο ένα υποτυπώδες Αγροτικό Ιατρείο και όπου παραθερίζουν χιλιάδες τουρίστες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, τονίζοντας ότι ο απινιδωτής σώζει ζωές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση