Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Σύσκεψη εργασίας στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής
Σύσκεψη εργασίας στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής

Σύσκεψη εργασίας στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής

Σε σύσκεψη εργσίς του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και υποψηφίου βουλευτή της Χρ. Τριαντόπουλου  στο , συμμετείχε σήμερα η Δημοτική Αρχή οτίου Πηλίου και φορείς της περιοχής.

Ο Δήμαρχος οτίου Πηλίου Μιχ. καλωσόρισε τον Υφυπουργό και τον ευχαρίστησε για την συμβολή του στη επίλυση θεμάτων του Δήμου.

 

Ο κ. Τριαντόπουλος από την πλευρά του  αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν στη Μαγνησία και ειδικότερα στο Νότιο Πήλιο, προκειμένου να γίνουν   και εξήρε την διεκδικητικότητα του Δημάρχου Μιχ. Μιτζικού ώστε να εξασφαλιστούν χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση έργων .

Ο ίδιος εξέφρασε την πίστη ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι εκ νέου Κυβέρνηση και πως θα συνεχίζει να την πολιτική της προς όφελος των πολιτών.

Αντιδήμαρχοι και φορείς της περιοχής ζήτησαν άμεση αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών, κίνητρα για να μην ερημώσει ο τόπος, λύσεις στο  υδροδοτικό και στο οδικό κύκλωμα της περιοχής , χαρακτηρισμό των αγροτικών οδών κ.λπ.

Νωρίτερα ο κ. Τριαντόπουλος  επισκέφθηκε  τον κ. Μιτζικό στο Γραφείο του στο Δημαρχείο όπου συναντήθηκε με Αντιδημάρχους και τοπικούς φορείς, με τον πρώην Δήμαρχο  Αργαλαστής Μιλτ. Γαϊτανά,  καθώς και με την Σουηδή πρώην Ευρωβουλευτή Cecilia Wikstrom.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση