Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Συντονισμός φορέων πολιτικής προστασίας στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Συντονισμός φορέων πολιτικής προστασίας στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συντονισμός φορέων πολιτικής προστασίας στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

για την καλύτερη προετοιμασία και συντονισμό των υπηρεσιών εν όψει του χειμώνα, πραγματοποιήθηκε στο Ζαγοράς – Μουρεσίου, προεδρεύοντος του αναπληρωτή δημάρχου  Αποστ. Κοντογιώργου, λόγω απουσίας του δημάρχου Π. Κουτσάφτη στην για υποθέσεις του Δήμου.

Στην , συμμετείχαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας  Κων. Μαργαρίτης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Νικ. Λαμπαδάρης, πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

“Οργανωνόμαστε, αξιοποιούμε στο έπακρο μέσα και δυναμικό, ενεργοποιούμε φορείς, υπηρεσίες και ομάδες που μπορούν να προσφέρουν στις δράσεις πολιτικής προστασίας εν όψει της χειμερινής περιόδου .Ήδη, τονίζει ο αντιδήμαρχος  Απ. Κοντογιώργος, βρεθήκαμε το προηγούμενο διάστημα
αντιμέτωποι με ακραία καιρικά φαινόμενα και προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να περιορίσουμε τις συνέπειες των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις σε δίκτυα, υποδομές κ.ά.

Για την πολιτική προστασία, τη βοήθεια στον συνάνθρωπο, δεν υπάρχουν ωράρια και αργίες. Προγραμματίζουμε έγκαιρα προμήθειες όπως αλάτι, αδρανή υλικά κ.ά., δρομολογούμε σε επικίνδυνα σημεία, συντονίζουμε ανθρώπους και δυνάμεις, ώστε να βρεθούμε με ετοιμότητα απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα."

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση