Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συντονισμός φορέων πολιτικής προστασίας στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Συντονισμός φορέων πολιτικής προστασίας στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συντονισμός φορέων πολιτικής προστασίας στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Σύσκεψη γι την καλύτερη και συντονισμό των υπηρεσιών εν όψει του χειμώνα, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο ς – Μουρεσίου, προεδρεύοντος του αναπληρωτή δημάρχου  Αποστ. Κοντογιώργου, λόγω απουσίας του δημάρχου Π. Κουτσάφτη στην Αθήνα για υποθέσεις του Δήμου.

Στην , συμμετείχαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας  Κων. Μαργαρίτης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου ικ. Λαμπαδάρης, πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

“Οργανωνόμαστε, αξιοποιούμε στο έπακρο διαθέσιμα μέσα και δυναμικό, ενεργοποιούμε φορείς, υπηρεσίες και ομάδες που μπορούν να προσφέρουν στις δράσεις πολιτικής προστασίας εν όψει της χειμερινής περιόδου .Ήδη, τονίζει ο αντιδήμαρχος  Απ. Κοντογιώργος, βρεθήκαμε το προηγούμενο διάστημα
αντιμέτωποι με και προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να περιορίσουμε τις συνέπειες των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις σε δίκτυα, κ.ά.

ια την πολιτική προστασία, τη βοήθεια στον συνάνθρωπο, δεν υπάρχουν ωράρια και αργίες. Προγραμματίζουμε έγκαιρα προμήθειες όπως , αδρανή υλικά κ.ά., δρομολογούμε παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία, συντονίζουμε ανθρώπους και δυνάμεις, ώστε να βρεθούμε με ετοιμότητα απέναντι σε ."

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση