Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συντηρεί το τμήμα Χάνια – Δράκεια – Αγριά η Περιφέρεια
Συντηρεί το τμήμα Χάνια – Δράκεια – Αγριά η Περιφέρεια

Συντηρεί το τμήμα Χάνια – Δράκεια – Αγριά η Περιφέρεια

 Με ύψους 500.000 ευρώ

Στη συντήρηση του δρόμου – Δράκεια – Αγριά, προχωρά η Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης  Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη διάθεση πίστωσης του υ προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Το έργο πρόκειται να υλοποιηθεί με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

Σε δηλώσεις του ο Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Παρά την ελλιπή χρηματοδότηση του κράτους προς τις Περιφέρειες, εμείς συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε άμεσα αποκαθιστώντας τμήματα του οδικού δικτύου ευθύνης μας και όπου υπάρχει ανάγκη. Στην Θεσσαλίας υπάρχει ένα τεράστιο 5.500 χλμ. του οποίου η συντήρηση έχει περιέλθει στην Περιφέρεια, χωρίς όμως το αρμόδιο Υπουργείο να δώσει και τους αντίστοιχους πόρους. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την οδική ασφάλεια των πολιτών και να διευκολύνουμε την επι των ανθρωπίνων κοινοτήτων».

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση του δρόμου – Δράκεια – Αγριά, η οποία θα περιλαμβάνει τοπικές επεμβάσεις σε σημεία αυτού όπως κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, επένδυση τάφρων με , τοποθέτηση στηθαίων, καθαρισμό της βλάστησης στα ερείσματα, καθαρισμό των οχετών, και βελτίωση της υφιστάμενης σήμανσης  .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση