Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συντηρεί το τμήμα Χάνια – Δράκεια – Αγριά η Περιφέρεια
Συντηρεί το τμήμα Χάνια – Δράκεια – Αγριά η Περιφέρεια

Συντηρεί το τμήμα Χάνια – Δράκεια – Αγριά η Περιφέρεια

 Με έργο ύψους 500.000 ευρώ

Στη συντήρηση του δρόμου Χάνια – Δράκεια – Αγριά, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης   υπέγραψε τη διάθεση πίστωσης του έργου προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Το έργο πρόκειται να υλοποιηθεί με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

Σε δηλώσεις του ο Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Παρά την ελλιπή χρηματοδότηση του κράτους προς τις Περιφέρειες, εμείς συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε άμεσα αποκαθιστώντας τμήματα του οδικού δικτύου ευθύνης μας και όπου υπάρχει ανάγκη. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας υπάρχει ένα τεράστιο οδικό δίκτυο 5.500 χλμ. του οποίου η συντήρηση έχει περιέλθει στην Περιφέρεια, χωρίς όμως το αρμόδιο Υπουργείο να δώσει και τους αντίστοιχους πόρους. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την των πολιτών και να διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρωπίνων κοινοτήτων».

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση του δρόμου Χάνια – Δράκεια – Αγριά, η οποία θα περιλαμβάνει τοπικές επεμβάσεις σε σημεία αυτού όπως κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, επένδυση τάφρων με σκυρόδεμα, τοποθέτηση στηθαίων, καθαρισμό της βλάστησης στα ερείσματα, καθαρισμό των οχετών, ασφαλτικές εργασίες και βελτίωση της υφιστάμενης σήμανσης  .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση