Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συντηρεί τμήματα του οδικού δικτύου στο Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου
Συντηρεί τμήματα του οδικού δικτύου στο Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Συντηρεί τμήματα του οδικού δικτύου στο Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

 

Με 1,8 εκατομμύρια η

Ο υπέγραψε τη διάθεση πίστωσης που οδηγεί στη δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (Ασφαλτικά Περιοχής Δήμου Ζαγοράς)».

«Σε  συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας προχωράμε στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Ζαγοράς που υπέστη σοβαρές ζημιές από τις ισχυρές βροχοπτώσεις του  Απριλίου, με αποτέλεσμα ο να κηρυχτεί σε  κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας» δηλώνει ο . «Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στα τμήματα του οδικού κυκλώματος Πηλίου που έχουν παρουσιάσει ζημιές.  Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη δουλειά σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις υποδομές»  προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

Οι

Οι αφορούν την αποκατάσταση ζημιών την ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια – λακκούβες) όπου υπάρχει ανάγκη στο  Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Μαγνησίας στην περιοχή του Δήμου Ζαγοράς και θα γίνει διαγράμμιση στα τμήματα που θα γίνει αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων και σε τμήματα που θα υποδείξει η Υπηρεσία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση