Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Συντηρεί τμήματα του οδικού δικτύου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου
Συντηρεί τμήματα του οδικού δικτύου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Συντηρεί τμήματα του οδικού δικτύου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Με 2 εκατομμύρια η

Ο Θεσσαλίας Κώστας υπέγραψε τη διάθεση πίστωσης 2.000.000 που οδηγεί στη δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (Ασφαλτικά Περιοχής Δήμου Νοτίου Πηλίου)».

«Σε  συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας προχωράμε στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Νοτίου Πηλίου που υπέστη σοβαρές από τις ισχυρές βροχοπτώσεις του  Απριλίου, με αποτέλεσμα ο Δήμος να κηρυχτεί σε  κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας . «Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο και επενδύουμε 2 εκατομμύρια ευρώ για να επαναφέρουμε τη λειτουργικότητα και την στους δρόμους της περιοχής,  με χρήσιμα έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων» προσθέτει ο .

Το έργο

Με το παρόν έργο πρόκειται να αποκατασταθούν βλάβες στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας οι οποίες δημιουργήθηκαν μετά από την θεομηνία στην περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Συγκεκριμένα θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες: α) απόξεση ασφαλτικού οδοστρώματος β) κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης με χρήση κοινής ασφάλτου γ) εργασίες διαγράμμισης. Όλες οι παραπάνω εργασίες θα γίνουν μέσα στα υφιστάμενα όρια της οδού σε σημεία που θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία..

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σ. Πέτσας: «8,5 εκ. € για την αγροτική οδοποιία, 300.000 € για τις φυσικές καταστροφές και 80.000 € για την λειψυδρ… - https://t.co/cxm6MRrbgC -

  • Αποζημιώσεις για το σύνολο των καλλιεργειών #σφοδρέςβροχοπτώσεις - https://t.co/ntKkOdCKbp -

  • Κ. Παπανάτσιου: Επείγει η αντιπλημμυρική και αντιδιαβρωτική θωράκιση του Αν. και Β. Πηλίου - https://t.co/MIv0W8tqKd… -

"Αλιεύοντας" την είδηση