Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Ν. Πηλίου
Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Ν. Πηλίου

Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Ν. Πηλίου

Επίσκεψη στην ντιπεριφερειάρχη Μγνησίας Δωροθέα πραγματοποίησε προχθές Δευτέρα ο νεοεκλεγείς Μιχ. Μιτζικός.

Στη διάρκεια της ς, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιοχή του οτίου Πηλίου και εντάσσονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας- Βορείων Σποράδων και επιβεβαιώθηκε η διάθεση για άριστη συνεργασία.

Η  κ. ενημέρωσε τον κ. Μιτζικό για τα που υλοποιούνται και έχουν προγραμματιστεί για την περιοχή του Νοτίου Πηλίου, με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο να εκφράζει τη  συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις προτεραιότητες που έχει θέση η νέα Δημοτική Αρχή.

Μεταξύ των θεμάτων που έθεσε υπόψη της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας ο κ. Μιτζικός είναι τα προβλήματα στο δίκτυο της αγροτικής οδοποιίας, καθώς και η ανάγκη για αντικατάσταση σε πολλές περιοχές των δικτύων ύδρευσης και την κατασκευής αποχετευτικών δικτύων.

Επίσης, ζήτησε τη συνδρομή της για την μιας σειράς ζητημάτων στα συναρμόδια υπουργεία, ενώ τόνισε πως «θα υπάρξει στενή συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η κ. Κολυνδρίνη εξέφρασε και εκείνη από την πλευρά της την διάθεση να υπάρξει άριστη και στενή συνεργασία, ενώ ο κ. Μιτζικός στη συνέχεια επισκέφτηκε και τις Τεχνικές Υπηρεσίες προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την των έργων που υλοποιούνται στο Νότιο Πήλιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση