Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Ν. Πηλίου
Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Ν. Πηλίου

Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Ν. Πηλίου

Επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη ς Δωροθέα Κολυνδρίνη πραγματοποίησε προχθές Δευτέρα ο νεοεκλεγείς Μιχ. .

Στη διάρκεια της ς, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό , συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου και εντάσσονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των Περιφερειακών Ενοτήτων ς- Βορείων Σποράδων και επιβεβαιώθηκε η διάθεση για άριστη συνεργασία.

Η  κ. Κολυνδρίνη ενημέρωσε τον κ. Μιτζικό για τα που υλοποιούνται και έχουν προγραμματιστεί για την περιοχή του Νοτίου Πηλίου, με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο να εκφράζει τη  συνδρομή της Περιφέρειας ς στις προτεραιότητες που έχει θέση η νέα Δημοτική Αρχή.

Μεταξύ των θεμάτων που έθεσε υπόψη της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας ο κ. Μιτζικός είναι τα προβλήματα στο δίκτυο της αγροτικής οδοποιίας, καθώς και η ανάγκη για αντικατάσταση σε πολλές περιοχές των δικτύων ς και την κατασκευής αποχετευτικών δικτύων.

Επίσης, ζήτησε τη συνδρομή της για την προώθηση μιας σειράς ζητημάτων στα συναρμόδια υπουργεία, ενώ τόνισε πως «θα υπάρξει στενή συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η κ. Κολυνδρίνη εξέφρασε και εκείνη από την πλευρά της την διάθεση να υπάρξει άριστη και στενή συνεργασία, ενώ ο κ. Μιτζικός στη συνέχεια επισκέφτηκε και τις Τεχνικές Υπηρεσίες προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την των έργων που υλοποιούνται στο Νότιο Πήλιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση