Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Ν. Πηλίου
Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Ν. Πηλίου

Συνεργασία Μιχ. Μιτζικού- Δωροθέας Κολυνδρίνη για υλοποίηση έργων στην περιοχή του Ν. Πηλίου

Επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας πραγματοποίησε προχθές Δευτέρα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου και εντάσσονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας- Βορείων Σποράδων και επιβεβαιώθηκε η διάθεση για άριστη συνεργασία.

Η  κ. Κολυνδρίνη ενημέρωσε τον κ. Μιτζικό για τα έργα που υλοποιούνται και έχουν προγραμματιστεί για την περιοχή του Νοτίου Πηλίου, με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο να εκφράζει τη  συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις προτεραιότητες που έχει θέση η νέα Δημοτική Αρχή.

Μεταξύ των θεμάτων που έθεσε υπόψη της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας ο κ. είναι τα προβλήματα στο δίκτυο της αγροτικής οδοποιίας, καθώς και η ανάγκη για αντικατάσταση σε πολλές περιοχές των δικτύων ύδρευσης και την κατασκευής αποχετευτικών δικτύων.

Επίσης, ζήτησε τη συνδρομή της για την προώθηση μιας σειράς ζητημάτων στα συναρμόδια υπουργεία, ενώ τόνισε πως «θα υπάρξει στενή συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η κ. Κολυνδρίνη εξέφρασε και εκείνη από την πλευρά της την διάθεση να υπάρξει άριστη και στενή συνεργασία, ενώ ο κ. στη συνέχεια επισκέφτηκε και τις Τεχνικές Υπηρεσίες προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία των έργων που υλοποιούνται στο Νότιο Πήλιο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκδοση διηγήματος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Δήμο Σκιάθου #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - https://t.co/h0rUxNP2uL -

  • Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο #ΠλατείαΠανεπιστημίου - https://t.co/tlflENxplQ -

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

"Αλιεύοντας" την είδηση