Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Συνεργασία με Κ. Παπανάτσιου και Αθ. Βούρδα είχε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης
Συνεργασία με Κ. Παπανάτσιου και Αθ. Βούρδα είχε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης

Συνεργασία με Κ. Παπανάτσιου και Αθ. Βούρδα είχε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης

Σειρά ζητημάτων που αφορούν στις διαδικασίες αποκατάστασης ζημιών στα οδικά δίκτυα, τις υποδομές, το κ.ά., έθεσε στη με την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα και τον γενικό γραμματέα Υποδομών & Μεταφορών Θαν. Βούρδα ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης.

Στη συνάντηση, ο κ. Κουτσάφτης τόνισε πως είναι απαραίτητες οι συντονισμένες δράσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκαλέσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο Βόρειο και Ανατολικό Πήλιο και ζήτησε, εκτός των άλλων, να επισπευσθούν οι διαδικασίες αποκατάστασης των κάθετων οδικών αξόνων προς το παραλιακό μέτωπο.

Επίσης, συζητήθηκε η πορεία των έργων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” και αφορούν δέκα οι οποίες δημοπρατήθηκαν, η προμήθεια μηχανημάτων έργου, ο βιολογικός του παραλιακού μετώπου (Νταμούχαρη-Παπά Νερό-Αγ. Γιάννης), του Κισσού και της Τσαγκαράδας, οι αντικαταστάσεις και αναβαθμίσεις δικτύων ύδρευσης κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση