Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συνεργασία Δήμου Νοτίου Πηλίου –Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας  
Συνεργασία Δήμου Νοτίου Πηλίου –Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας   

Συνεργασία Δήμου Νοτίου Πηλίου –Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας  

 

Ο Δήμος οτίου Πηλίου στέκεται αλληλέγγυος στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας  και της Συρίας και σε στενή συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό,  συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης.

Ο φονικός, καταστροφικός σεισμός προκάλεσε τεράστια και ο Δήμος οτίου Πηλίου απευθύνει έκκληση στους Δημότες για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού που θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου συγκεντρώνει μακράς διάρκειας ( εβαπορέ, σκόνη κτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, κ.ά.), καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής για να αποσταλούν άμεσα στους , με ευθύνη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 και ώρες 8.00 π.μ. έως 3.00 μ.μ.

Πληροφορίες: Τηλ. ς: 6975875890.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση