Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συνεδριάζει το Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου
Συνεδριάζει το Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου

Με πέντε θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει το οτίου Πηλίου, την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 10.00 το πρωί στο .

Η θα γίνει δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών και θα συναινέσει στη μεταφορά των έργων υποδομής ύδρευσης για επαρκή ποσότητα και , ποσού χρηματοδότησης 3.626.376 € και ανέγερση δημοτικού καταστήματος ς (β' φάση ολο εργασιών) προϋπολογισμού 950.143 € από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι», στο πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης».

Επίσης, θα αποφασιστεί η έγκριση υποβολής αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ)» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με την εισήγηση, ο Δήμος θα υποβάλει αίτημα για ένταξη στην κατηγορία (α) πολλή υψηλής προτεραιότητας των Δημοτικών Ενοτήτων Μηλεών και Τρικερίου και στην κατηγορία (β) υψηλής προτεραιότητας των , Αργαλαστής και Σηπιάδος.

Τέλος, το Δ.Σ. θα εγκρίνει το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών του Δήμου οτίου Πηλίου, με βάση τις οδηγίες σχεδίασης της παραγράφου 15.2 του ενικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ» και θα συγκροτήσει επιτροπή καταλληλότητας και επιλογής χώρων και χώρων μετά κτιρίων για την στέγαση σχολικών μονάδων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση