Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Συνεδριάζει το Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου
Συνεδριάζει το Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου

Με πέντε θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου, την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 10.00 το πρωί στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής.

Η συνεδρίαση θα γίνει δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών και θα συναινέσει στη μεταφορά των έργων υποδομής ύδρευσης για επαρκή ποσότητα και ποιότητα νερού, ποσού χρηματοδότησης 3.626.376 € και ανέγερση δημοτικού καταστήματος Αργαλαστής (β’ φάση ολοκλήρωση εργασιών) προϋπολογισμού 950.143 € από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι», στο πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης».

Επίσης, θα αποφασιστεί η έγκριση υποβολής αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ)» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με την εισήγηση, ο Δήμος θα υποβάλει αίτημα για ένταξη στην κατηγορία (α) πολλή υψηλής προτεραιότητας των Δημοτικών Ενοτήτων Μηλεών και Τρικερίου και στην κατηγορία (β) υψηλής προτεραιότητας των Δ.Ε. Αφετών, Αργαλαστής και Σηπιάδος.

Τέλος, το Δ.Σ. θα εγκρίνει το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών του Δήμου Νοτίου Πηλίου, με βάση τις οδηγίες σχεδίασης της παραγράφου 15.2 του Γενικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ» και θα συγκροτήσει επιτροπή καταλληλότητας και επιλογής χώρων και χώρων μετά κτιρίων για την στέγαση σχολικών μονάδων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέσσερα νέα έργα για την πόλη του Βόλου ενέκρινε ο περιφερειάρχης με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας… - https://t.co/L7eHN0LhHz -

  • Συνελήφθησαν αλλοδαποί στον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/d5gO3IDkzu -

  • Έξι νέα θετικά κρούσματα Covid 19 σε Σκόπελο, Λάρισα και Καρδίτσα - https://t.co/GVzYfHHSjc -

"Αλιεύοντας" την είδηση