Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συνεδριάζει το Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου
Συνεδριάζει το Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου

Με πέντε θέμτ ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο οτίου Πηλίου, την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 10.00 το πρωί στο ΚΕΕ ς.

Η συνεδρίαση θα γίνει δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών και θα συναινέσει στη μεταφορά των έργων υποδομής ύδρευσης για επαρκή ποσότητα και ποιότητα νερού, ποσού ς 3.626.376 € και ανέγερση δημοτικού καταστήματος Αργαλαστής (β' φάση ολοκλήρωση εργασιών) προϋπολογισμού 950.143 € από το «Φιλόδημος Ι», στο «Αντ. Τρίτσης».

Επίσης, θα αποφασιστεί η έγκριση υποβολής αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ)» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με την εισήγηση, ο Δήμος θα υποβάλει αίτημα για ένταξη στην κατηγορία (α) πολλή υψηλής προτεραιότητας των Δημοτικών Ενοτήτων Μηλεών και Τρικερίου και στην κατηγορία (β) υψηλής προτεραιότητας των Δ.Ε. Αφετών, Αργαλαστής και Σηπιάδος.

Τέλος, το Δ.Σ. θα εγκρίνει το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών του Δήμου οτίου Πηλίου, με βάση τις οδηγίες σχεδίασης της παραγράφου 15.2 του ενικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ» και θα συγκροτήσει επιτροπή καταλληλότητας και επιλογής χώρων και χώρων μετά κτιρίων για την στέγαση σχολικών μονάδων.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση