Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συνεδρίασε το Σ.Τ.O. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Συνεδρίασε το Σ.Τ.O. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συνεδρίασε το Σ.Τ.O. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συνεδρίασε εκτάκτως την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου), προκειμένου να εξετάσει το συντονισμό και την ετοιμότητα των φορέων που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Στη ,  ο δήμαρχος  Παν. Κουτσάφτης και ο αρμόδιος Βασ. Ρεπανίδης, τόνισαν την ανάγκη πλήρους εφαρμογής των δράσεων και ενεργειών του Σ.Τ.Ο., ώστε να διευκολύνονται οι συνέργειες και η συν μεταξύ των συμμετεχόντων στο όργανο φορέων, προς όφελος της εξυπηρέτησης των σκοπών πολιτικής ς.

Ο κ.   Κουτσάφτης ανέφερε πως ο Δήμος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, διευκολύνει τη συν και διαλειτουργικότητα μεταξύ των φορέων που μετέχουν στο Σ.Τ.Ο. για την υλο των δράσεων πολιτικής ς και ειδικά την τρέχουσα περίοδο για την πυροπροστασία, παρέχοντας προσωπικό, μέσα και υπηρεσίες.

Στη του Σ.Τ.Ο., στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και του Πυροσβεστικού Σώματος παρουσίασαν τη διάθεση ανθρώπινου δυναμικού και μέσων, τον σχεδιασμό κ.ά. ενώ διαπιστώθηκε η ετοιμότητα και εθελοντικών ομάδων, οι οποίες ενεργοποιούνται αν με τον δείκτη κινδύνου ς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση