Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Συνεδρίασε το Σ.Τ.O. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Συνεδρίασε το Σ.Τ.O. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συνεδρίασε το Σ.Τ.O. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συνεδρίασε εκτάκτως την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου), προκειμένου να εξετάσει το συντονισμό και την ετοιμότητα των φορέων που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Στη συνεδρίαση,  ο δήμαρχος  και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασ. Ρεπανίδης, τόνισαν την ανάγκη πλήρους εφαρμογής των δράσεων και ενεργειών του Σ.Τ.Ο., ώστε να διευκολύνονται οι συνέργειες και η μεταξύ των συμμετεχόντων στο όργανο φορέων, προς όφελος της εξυπηρέτησης των σκοπών πολιτικής προστασίας.

Ο κ.   Κουτσάφτης ανέφερε πως ο Δήμος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, διευκολύνει τη και διαλειτουργικότητα μεταξύ των φορέων που μετέχουν στο Σ.Τ.Ο. για την υλοποίηση των δράσεων πολιτικής προστασίας και ειδικά την τρέχουσα περίοδο για την πυροπροστασία, παρέχοντας προσωπικό, μέσα και υπηρεσίες.

Στη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο., στελέχη της και του Πυροσβεστικού Σώματος παρουσίασαν τη διάθεση ανθρώπινου δυναμικού και μέσων, τον σχεδιασμό κ.ά. ενώ διαπιστώθηκε η ετοιμότητα και εθελοντικών ομάδων, οι οποίες ενεργοποιούνται ανάλογα με τον δείκτη κινδύνου πυρκαγιάς.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πέταξαν βαλίτσα στην Τράπεζα της Ελλάδος #ΤράπεζατηςΕλλάδος - https://t.co/e317lpyel2 -

  • Η Σύλληψη της Αγίας Άννης #ΙερόςΝαόςΑγίαςΆννηςΒόλου - https://t.co/NTVaI61G11 -

  • Οδηγίες για τη γρίπη των πτηνών #γρίπητωνπτηνών - https://t.co/eFkSiM4833 -

"Αλιεύοντας" την είδηση