Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου
Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου, προϋπολογισμού 1.500.000,00€, στο πλαίσιο του υ «Άμεση αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ».

Αντικείμενο του υ είναι οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας  & Σποράδων, στην περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου και πιο συγκεκριμένα στο οδικό δίκτυο Μηλιές – Ξουρίχτι, οι οποίες προκλήθηκαν από έντονες και ακραίες  βροχοπτώσεις. Στη θέση ¨Καλαμάκι¨ κατασκευάζεται   εδραζόμενο σε έγχυτους πασσάλους μήκους 100,00μ περίπου και σε βάθος εκσκαφής περίπου 7,00μ.

Παράλληλα με την εργολαβία τεχνικών του Νομού, προϋπολογισμού 1.800.000,00€, έχουν εκτελεσθεί έργα αντιστήριξης, τοιχία με πασσάλους στις θέσεις Μακρυνίτσα, , Πτελεό, και έπεται η κατασκευή υ στο Χόρτο. Με την εργολαβία άμεση αποκατάσταση βλαβών έχουν εκτελεσθεί τεχνικά και αντιπλημμυρικά έργα στην , στο Σανατόριο και είναι σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στην οδό πρόσβασης προς Πουριανό Σταυρό, στη θέση Πλιασίδι.

Σε της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας παρεμβαίνουμε καθημερινά και προβαίνουμε σε εργασίες αποκατάστασης βλαβών του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας. Οι ανωτέρω εργασίες αφορούν στο οδικό μας δίκτυο στο Νότιο Πήλιο. Οι παρεμβάσεις μας σε όλο το Νομό συνεχίζονται, εκεί όπου κρίνονται απαραίτητες, σε πάντα με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση