Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου
Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι αποκατάστασης των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων , στην περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου, προϋπολογισμού 1.500.000,00€, στο πλαίσιο του έργου «Άμεση αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕΜΣ».

Αντικείμενο του έργου είναι οι αποκατάστασης των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε.   & Σποράδων, στην περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου και πιο συγκεκριμένα στο οδικό δίκτυο Μηλιές – Ξουρίχτι, οι οποίες προκλήθηκαν από έντονες και ακραίες  . Στη θέση ¨¨ κατασκευάζεται τοιχίο  εδραζόμενο σε έγχυτους πασσάλους μήκους 100,00μ περίπου και σε βάθος εκσκαφής περίπου 7,00μ.

Παράλληλα με την εργολαβία τεχνικών του Νομού, προϋπολογισμού 1.800.000,00€, έχουν εκτελεσθεί αντιστήριξης, τοιχία με πασσάλους στις θέσεις Μακρυνίτσα, Μακρυράχη, Πτελεό, Χάνια και έπεται η κατασκευή τοιχίου στο Χόρτο. Με την εργολαβία άμεση αποκατάσταση βλαβών έχουν εκτελεσθεί τεχνικά και αντιπλημμυρικά στην , στο Σανατόριο και είναι σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στην οδό πρόσβασης προς Πουριανό Σταυρό, στη θέση Πλιασίδι.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας παρεμβαίνουμε καθημερινά και προβαίνουμε σε εργασίες αποκατάστασης βλαβών του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας. Οι ανωτέρω εργασίες αφορούν στο οδικό μας δίκτυο στο Νότιο Πήλιο. Οι παρεμβάσεις μας σε όλο το Νομό συνεχίζονται, εκεί όπου κρίνονται απαραίτητες, σε πάντα με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα για ίδρυση νέων επιχειρήσεων ή ενίσχυση υφιστάμενων - https://t.co/oOUD3s6Bix -

  • Δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5 στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/GxFjCDEFKk -

  • Δεκαπέντε θετικά κρούσματα στα rapid-test σε Βόλο και Αλμυρό - https://t.co/e30cjGeR8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση