Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Συνάντηση υφυπουργού Εσωτερικών με τον δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Συνάντηση υφυπουργού Εσωτερικών με τον δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συνάντηση υφυπουργού Εσωτερικών με τον δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου,πραγματοποιήθηκε σήμερα 26/09 στο Υπουργείο Εσωτερικών συνάντηση εργασίας μεταξύ της υφυπουργού  Μ. Χρυσοβελώνη και του δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου  Π. Κουτσάφτη.

Ο δήμαρχος έθεσε στην υφυπουργό τα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο του και συγκεκριμένα, τις εξελίξεις για έργα της περιοχής, τα οποία αναμένεται να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» του ΥΠΕΣ, όπως και λεπτομέρειες για άλλα κρίσιμα που βρίσκονται σε τροχιά ένταξης σε χρηματοδοτήσεις, ώστε ακολούθως να υλοποιηθούν.

Επιπλέον, ενημέρωσε για τις πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν στην αποκατάσταση των ζημιών από την πρόσφατη θεομηνία, κυρίως, στο αγροτικό δίκτυο δρόμων.

Η υφυπουργός κατέγραψε τα προβλήματα και σε με τον δήμαρχο δημιουργήθηκε μία ατζέντα, ώστε, αφού μεταφέρει τα θέματα της στον αρμόδιο υπουργό  Αλ. Χαρίτση και τις σχετικές υπηρεσίες, να έχει τη δυνατότητα παρακολουθεί και – όπου μπορεί – να υποστηρίζει ενέργειες για την τελεσφόρηση των εκκρεμοτήτων τους.

 

Mε την υφυπουργό Οικονομικών

Σε πολύ καλό έγινε και η συνάντηση με την υφυπουργό Οικονομικών  Κατερίνα από την οποία ο κ. ζήτησε επιτάχυνση της εξέτασης του φακέλου που κατέθεσε ο Δήμος για την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου Χορευτού στο Πρόγραμμα Αλιείας.

Επίσης συζητήθηκαν κι άλλα θέματα αρμοδιότητας της κ. με τον δήμαρχο  Π. Κουτσάφτη να ευχαριστεί για το πνεύμα συνεργασίας τις κ.κ. Παπανάτσιου και Χρυσοβελώνη.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση