Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας – δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας – δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας – δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου

ια τις εκδηλώσεις 100 χρόνων του αγροτικού συνεταιρισμού Ζς

Οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια ς του αγροτικού συνεταιρισμού Ζς βρέθηκαν στο επίκεντρο ς του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Παναγιώτη Κουτσάφτη.

Όπως είναι γνωστό ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προγραμματίζει εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 4 Σεπτεμβρίου παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Περιφερειάρχης και δήμαρχος συζήτησαν οργανωτικά θέματα για την προσεχή εκδήλωση, ενώ από μέρους του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου ζητήθηκε η συνδρομή της , για την αρτιότερη διοργάνωση των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν.

Ο Κ. Αγοραστός επισήμανε ότι η πρόκειται να στηρίξει τις εκδηλώσεις και πρόσθεσε ότι τα 100 χρόνια αποτελούν ορόσημο και συμπυκνώνουν την ιστορία και τους αγώνες τριών γενεών Ζαγοριανών και ενός πετυχημένου Συνεταιρισμού, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Παρόντες ακόμα στη ήταν ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Ζαγοράς Αντώνης Λάσκος και η αρόεδρος Δέσποινα Βαρούτα.

"Αλιεύοντας" την είδηση