Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με δήμαρχο Νοτίου Πηλίου για έργα και ζητήματα του Δήμου
Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με δήμαρχο Νοτίου Πηλίου για έργα και ζητήματα του Δήμου

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με δήμαρχο Νοτίου Πηλίου για έργα και ζητήματα του Δήμου

Κώστας Αγοραστός και Νίκος Φορτούνας συζήτησαν για το νέο ΕΣΠΑ και τις προοπτικές στο Νότιο

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα ζητήματα του Νοτίου Πηλίου πραγματοποιήθηκε μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Ν. Πηλίου Νίκου Φορτούνα. Κατά τη συνάντησή τους επιβεβαιώθηκε η βούλησή τους για στενή συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα που αφορούν τους πολίτες της περιοχής. Παράλληλα συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ν. Πηλίου.

Όπως τόνισε ο Κ. Αγοραστός: «Μέσα από συνέργειες και συνεργασίες, επιτυγχάνουμε . Όπως και στο προηγούμενο ΕΣΠΑ, έτσι και σ’ αυτό η συνεργασία πρώτου και δεύτερου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης θα έχει άμεσα οφέλη για τους πολίτες και την τοπική . Τα και οι δράσεις θα αφορούν τους τομείς εκπαίδευσης, υγείας-πρόνοιας, αθλητισμού, υποδομών, επιχειρηματικότητας, αγροτικού τομέα, περιβάλλον κ.α.

Ο μπορεί και πρέπει να έχει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή. Συζητήσαμε για που μπορούν να ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ και αναφερθήκαμε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο. Η στέκεται δίπλα στον άνθρωπο με και δράσεις σε όλα τα επίπεδα, που αποτελούν μια ελπίδα και μια διέξοδο στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα».

Ο κ. Φορτούνας μετά τη συνάντηση έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη για τη συνάντηση αυτή στην οποία είχαμε την ευκαιρία να θέσουμε τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Ο κ. Αγοραστός δείχνει σταθερά το ενδιαφέρον του για την περιοχή μας και κατανόηση για τα ζητήματα που μας αφορούν. Έχουμε ήδη προγραμματίσει κάποια έργα στο οποία ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα μας βοηθήσει. Άλλωστε με την Περιφέρεια έχουμε υλοποιήσει πολλά έργα στην περιοχή, όπως τα έργα στο νησί , το πρότυπο σχολείο στα Καλά Νερά, το δρόμο προς τον ΧΥΤΑ, ασφαλτοστρώσεις- δρόμων και υπάρχει μια εν γένει καλή συνεργασία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

  • Κ.Παπανάτσιου: «Άδικη η αύξηση των τελών ελλιμενισμού μικρών σκαφών» #ερασιτεχνικήαλιεία - https://t.co/iSPf8hTsFE -

  • Παρακλήσεις Δεκαπενταυγούστου στη #Μακρινίτσα #Μακρινίτσα - https://t.co/TbHVIqnqav -

"Αλιεύοντας" την είδηση