Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Συνάντηση Μ. Μιτζικού- Νίκ. Φορτούνα
Συνάντηση Μ. Μιτζικού- Νίκ. Φορτούνα

Συνάντηση Μ. Μιτζικού- Νίκ. Φορτούνα

 

 

Ενημερωτική με τον απερχόμενο δήμαρχο  Νικ. Φορτούνα είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός, στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για μια σειρά θεμάτων, που αφορούν στον Δήμο.

Η έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Φορτούνας συνεχάρη τον κ. Μιτζικό για την εκλογή του, ευχόμενος να έχει μια καλή και εποικοδομητική θητεία.

Όπως είναι γνωστό  στον  κ. Μιτζικό έχει ήδη παραχωρηθεί γραφείο στο Δημαρχείο Αργαλαστής, ώστε να διευκολυνθεί ο νέος δήμαρχος και τα στελέχη του προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση ενόψει της ανάληψης της διοίκησης του Δήμου Νοτίου Πηλίου την 1η Σεπτεμβρίου.

Μετά την ο κ. Μιτζικός δήλωσε: «Συνάντησα τον κ. Φορτούνα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και ενημερώθηκα για μια σειρά σοβαρών θεμάτων που αφορούν στον Δήμο Νοτίου Πηλίου. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου σε καθημερινή βάση είμαστε σε επαφή και συναντήσεις με στελέχη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής αλλά και υπηρεσιακά στελέχη για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση πριν αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση