Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συνάντηση δημάρχου Ζαγοράς -Μουρεσίου με την υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου
Συνάντηση δημάρχου Ζαγοράς -Μουρεσίου με την υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου

Συνάντηση δημάρχου Ζαγοράς -Μουρεσίου με την υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου

Τη νέα υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδια για τα φορολογικά θέματα,  Κατερίνα Παπανάτσιου, επισκέφθηκε στο Υπουργείο ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. προκειμένου να της ευχηθεί δημιουργική θητεία και να διαμορφώσουν από κοινού ατζέντα θεμάτων της περιοχής που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές της.

«Η νέα υφυπουργός, η μοναδική βουλευτής της η οποία συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα που προέκυψε μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό, η κα Κατερίνα Παπανάτσιου, δέχτηκε μια ιδιαίτερη τιμή από τον Πρωθυπουργό και ανέλαβε μεγάλη ευθύνη σε έναν νευραλγικό τομέα κυβερνητικής πολιτικής.

Στη συνάντησή μας στο Υπουργείο, η οποία δεν περιορίστηκε σε εθιμοτυπικά πλαίσια αναφέρει ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου,  είχα την ευκαιρία να εκθέσω στην κα Παπανάτσιου ζητήματα που αφορούν στο Δήμο μας, πολλά από τα οποία όχι μόνο γνώριζε η Υφυπουργός αλλά είχε εξετάσει και τρόπους αντιμετώπισής τους.

Μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για την ανάπτυξη του τόπου μας και επαναβεβαιώθηκε σε αυτή τη η βούληση να προχωρήσουμε με ακόμη πιο γρήγορα βήματα στην επίλυση θεμάτων που απασχολούν την περιοχή, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της.

Μέσα από συνεργασίες, με συνεννόηση και κοινή στόχευση, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε δυνάμεις και πολιτικές, να αξιοποιήσουμε χρηματοδοτικά και να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα.

Στην κατεύθυνση αυτή, η συμμετοχή της κας Κατερίνας Παπανάτσιου στο κυβερνητικό σχήμα και ειδικότερα η θέση της στο Υπουργείο Οικονομικών, αποτελεί, εκτός από πρόκληση για την ίδια, τιμή για τον τόπο μας, ειδικά για το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου», καταλήγει ο δήμαρχος Π. Κουτσάφτης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση