Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συναντήσεις δημάρχου Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικού στον ΟΛΒ και στο Π.Θ.
Συναντήσεις δημάρχου Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικού στον ΟΛΒ και στο Π.Θ.

Συναντήσεις δημάρχου Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικού στον ΟΛΒ και στο Π.Θ.

Mε μέλη της διοίκησης του ΟΛΒ ΑΕ συναντήθηκε ο Μιχ. Μιτζικός , προκειμένου να συζητηθούν οι τελικές λεπτομέρειες στη φάση της υπογραφής του μνημονίου  συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η διάθεση συνεργασίας ΟΛΒ και  Δήμου Ν. Πηλίου είναι εκπεφρασμένη και από τις δύο πλευρές και προς αυτή την κατεύθυνση συμφωνήθηκε να παράσχει ο ΟΛΒ στον Δήμο Νοτίου Πηλίου διοικητική στήριξη και τεχνογνωσία για την επίλυση μιας σειρά ζητημάτων, μεταξύ αυτών και η νομιμοποίηση των λιμανιών στην περιοχή.

Είναι δεδομένη άλλωστε η εκκρεμότητα της νομιμοποίησης των μικρών λιμανιών στο Νότιο Πήλιο, με ευθύνη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Τα  λιμάνια αυτά βρίσκονται στις περιοχές  Κ. Γατζέα, Καλά Νερά, Άφησσο  και Αγία Κυριακή Τρκερίου.

Στη του δημάρχου Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικού  με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΒ ΑΕ Γ. Τοζίδημ και με τον κ. Σακελαρίου,  που έγινε σε θετικό κλίμα, συμμετείχαν επίσης  ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Λιμενικού Ταμείου, Αλιείας και Λιμενικών έργων και Λιμενικής Πολιτικής   Βασ.  Μανέτας   και η υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου  Μαρία Τζίκα.

Με τον πρύτανη του Π.Θ.

Επίσης ο δήμαρχος Ν. Πηλίου  Μ.Μιτζικός και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τον πρύτανη του Π.Θ. Ζήση Μαμούρη και  τον πρόεδρο του τμήματος  Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης  Α. Σαπουνάκη.

Η έγινε σε θετικό κλίμα  και διαφάνηκε η  διάθεση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα πρόκειται να   υπογραφούν μνημόνια συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ν. Πηλίου και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  ώστε το πανεπιστημιακό ίδρυμα να παρέχει  την  αμέριστη συμπαράσταση και τεχνογνωσία στη διάθεση του Δήμου.

Την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα της συνάντησης εξέφρασε ο τονίζοντας πως «η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  κρίνεται απαραίτητη  για την της περιοχής. . Χρειαζόμαστε την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιστημονικής κοινότητας του Π.Θ. και προς αυτή την κατεύθυνση ζητήσαμε τη συνδρομή του, για την οποία τόσο ο κ. Μαμούρης όσο και ο κ. Σαπουνάκης   δεσμεύτηκαν να παράσχουν».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση