Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συμπαράσταση Προκ. Παυλόπουλου στον δοκιμαζόμενο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Συμπαράσταση Προκ. Παυλόπουλου στον δοκιμαζόμενο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συμπαράσταση Προκ. Παυλόπουλου στον δοκιμαζόμενο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Την συμπαράστασή του στον δοκιμαζόμενο Δήμο ς – Μουρεσίου, εξέφρασε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Παν. Κουτσάφτη, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος.

Επίτιμος δημότης του Δήμου ς – Μουρεσίου, ο κ. Παυλόπουλος διατηρεί άσβεστο το ενδιαφέρον για την περιοχή την οποία επισκέφτηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 με αφορμή τα χρονα του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Στην επικοινωνία του με τον κ. Κουτσάφτη, ο πρώην ΠτΔ ενημερώθηκε για τις πληγές που άφησαν πίσω τους τα , καθώς και για την μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων.

“Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η επικοινωνία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και το ζωηρό ενδιαφέρον του για τον τόπο μας, τον τόπο του.

Επίτιμος δημότης, συνδημότης – ένας από εμάς στην ουσία, ο κ. Πρ. Παυλόπουλος αποδεικνύει πως η δημόσια ανακήρυξής του, δεν ήταν απλά μια ακόμη τιμητική στον θεσμό του ΠΤΔ αλλά η έναρξη μιας προσωπικής σχέσης με μια νέα στο .

Τον ευχαρίστησα θερμά, αναφέρει ο δήμαρχος  και δεσμεύτηκα να μεταφέρω το ενδιαφέρον του, τη συμπαράστασή του και τις ευχές του στην τοπική κοινωνία και στα μέλη και στη του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση