Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συμπαράσταση Προκ. Παυλόπουλου στον δοκιμαζόμενο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Συμπαράσταση Προκ. Παυλόπουλου στον δοκιμαζόμενο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συμπαράσταση Προκ. Παυλόπουλου στον δοκιμαζόμενο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Την συάστασή του στον δοκιμαζόμενο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, εξέφρασε σε τηλεφωνική που είχε με τον δήμαρχο Παν. Κουτσάφτη, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος.

Επίτιμος δημότης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, ο κ. Παυλόπουλος διατηρεί άσβεστο το ενδιαφέρον για την περιοχή την οποία επισκέφτηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 με αφορμή τα χρονα του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Στην του με τον κ. Κουτσάφτη, ο πρώην ενημερώθηκε για τις πληγές που άφησαν πίσω τους τα , καθώς και για την μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων.

“Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η επι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και το ζωηρό ενδιαφέρον του για τον τόπο μας, τον τόπο του.

Επίτιμος δημότης, συνδημότης – ένας από εμάς στην ουσία, ο κ. Πρ. Παυλόπουλος αποδεικνύει πως η δημόσια εκδήλωση ανακήρυξής του, δεν ήταν απλά μια ακόμη τιμητική τελετή στον θεσμό του ΠΤΔ αλλά η έναρξη μιας προσωπικής σχέσης με μια νέα στο .

Τον ευχαρίστησα θερμά, αναφέρει ο δήμαρχος  Παν. Κουτσάφτης και δεσμεύτηκα να μεταφέρω το ενδιαφέρον του, τη συάστασή του και τις ευχές του στην τοπική κοινωνία και στα μέλη και στη διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση