Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Συλλήψεις 80χρονης και του 26χρονου εγγονού της για τη φωτιά στον Άγ. Λαυρέντιο
Συλλήψεις 80χρονης και του 26χρονου εγγονού της για τη φωτιά στον Άγ. Λαυρέντιο

Συλλήψεις 80χρονης και του 26χρονου εγγονού της για τη φωτιά στον Άγ. Λαυρέντιο

Μια ηλικιωμένη γυναίκα και τον 26χρονο εγγονό της, που το μεσημέρι έκαναν αγροτικές εργασίες με καθαρισμό ξερών χόρτων που προσπάθησαν να κάψουν, αλλά η φωτιά ξέφυγε και κινδύνεψαν α, συνέλαβαν οι .

Η 80χρονη γυναίκα και ο εγγονός της, παραδέχτηκαν την πράξη τους και οδηγήθηκαν στην Υπηρεσία Βόλου, ενώ υπάρχει επι με τον εισαγγελέα, που καλείται να τους απαγγείλει κατηγορία.

Η φωτιά ξεκίνησε στις 12.50 το μεσημέρι στη θέση Αγ. ικόλαος, πριν τα πρώτα σπίτια του χωριού και, λόγω των δυνατών ανέμων, κινδύνεψαν σπίτια, αλλά ευτυχώς, η επέμβαση της ς ήταν άμεση και δεν χάθηκε περιουσία.

Στο χωριό βρέθηκαν εννέα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, της Π.Υ. Λάρισας και της Π.Υ. Καρδίτσας με 30 (δύο πεζοπόρα τμήματα), που έδωσαν «μάχη» με τις φλόγες. Τελικά η φωτιά περιορίστηκε και στις 6 το απόγευμα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, αφού έκαψε  καρυδιές, μηλιές, πουρνάρια, βάτα και ξερά , σε έκταση περίπου 15 στρεμμάτων, ενώ στην κατάσβεση συνέδραμα και ο Δήμος Βόλου με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Στο σημείο της ς θα παραμείνουν όλη τη νύχτα τα δύο πεζοπόρα τμήματα πυροσβεστών, διότι υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης, λόγω του αέρα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση