Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς στα σχολεία της Αργαλαστής ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου 
Στον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς στα σχολεία της Αργαλαστής ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου 

Στον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς στα σχολεία της Αργαλαστής ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου 

Στον Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023 στα Δημοτικό, Γυμνάσιο, ΓΕΛ και Αργαλαστής παρέστη σήμερα ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Συρίη, τους Αντιδημάρχους Δημ. Παρρησιάδη και Ν. Μαμμά και τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ι. Διανέλλο.

Ο κ. , απευθυνόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ευχήθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο που επιτελούν.

Επίσης αναφέρθηκε στις αποκαταστάσεις που υλοποίησε ο στα σχολικά κτίρια, με την τοποθέτηση ταπήτων ασφαλείας στους αύλειους χώρους, νέο ηλεκτροφωτισμό κ.ά., καθώς και στις προγραμματισμένες ενεργειακές αναβαθμίσεις, σε συνεργασία με την Θεσσαλίας, στο Γυμνάσιο και Λύκεια Αργαλαστής και Γυμνάσιο και Λύκειο Μηλεών.

Σημειώνεται, πως ο Νοτίου Πηλίου, μέσω των Υπηρεσιών και των Σχολικών Επιτροπών του, έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής ώστε να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα η εκπαιδευτική διαδικασία. Ο Δήμος θα στηρίζει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, τον χώρο της εκπαίδευσης και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και οι Σχολικές Επιτροπές, ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία των σχολείων πάντα με σεβασμό και ευαισθησία σε κάθε ζήτημα που ανακύπτει.

Εγκατάσταση ιστών ηλεκτροφωτισμού στα ΓΕΛ – Αργαλαστής

Εν τω μεταξύ στην εγκατάσταση ιστών ηλεκτροφωτισμού στα αναβαθμισμένα σχολικά 5×5 και μπάσκετ στον προαύλιο χώρο των Λυκείων (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) και Γυμνασίου Αργαλαστής προχώρησε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου. Δίδεται πλέον η δυνατότητα προπόνησης στους μαθητές και νέους ακόμη και κατά τις πρώτες βραδινές ώρες όπως και οι στα αστικά κέντρα.

Σταθερά και με προγραμματισμό η Δημοτική Αρχή αναβαθμίζει τις του Δήμου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση