Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς η Κ. Παπανάτσιου
Στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς η Κ. Παπανάτσιου

Στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς η Κ. Παπανάτσιου

Συνάντηση γνωριμίας με τον νέο συντονιστή του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, Κανάτα Δημήτρη, πραγματοποίησε χθες η βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Κέντρο Υγείας,  με κυριότερο να είναι η υποστελέχωση σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό. Ιδιαίτερη έγινε στους οδηγούς ασθενοφόρων όπου τα κενά μεταφράζονται σε ακάλυπτες βάρδιες και μεταφοράς ασθενών που δεν τιμούν την πολιτεία.

Η κα από τη πλευρά της παρουσίασε στον συντονιστή του Κέντρου Υγείας τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, ενώ ανέφερε: «Είναι σημαντικό να προχωρήσουν μόνιμες προσλήψεις σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό ώστε να καλυφθούν τα οργανικά κενά που υπάρχουν. Μόνο με προσλήψεις επικουρικού προσωπικού δεν λύνονται τα προβλήματα. Κατά την τουριστική περίοδο οι ανάγκες διπλασιάζονται και το προσωπικό υπερβάλλει εαυτόν».

Η πρώην υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Κανάτα και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για την φιλοξενία και δήλωσε πως θα είναι δίπλα τους με σκοπό να βελτιωθούν οι παροχές προς τους πολίτες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση