Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και στο «Τσιτσιλιάνειο» ο Αθανάσιος Λιούπης
Στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και στο «Τσιτσιλιάνειο» ο Αθανάσιος Λιούπης

Στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και στο «Τσιτσιλιάνειο» ο Αθανάσιος Λιούπης

Το Κέντρο Υγείς Αργλαστής επισκέφθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου ο ς . ς της έας Δημοκρατίας Αθανάσιος Λιούπης, με αφορμή τον εμβολιασμό του κατά του κορωναϊού.

Ο κ. Λιούπης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας της περιοχής, το οποίο καθημερινά πραγματοποιεί πάνω από εμβολιασμούς.

Όπως επισημάνθηκε στον Βουλευτή, εξαιτίας του αυξημένου εργασιακού όγκου, καθώς παράλληλα με την υγειονομική κάλυψη του Δήμου Ν. Πηλίου, προστέθηκε και ο εμβολιασμός, είναι απαραίτητη η ενίσχυσή του με δύο επιπλέον νοσηλεύτριες, ενώ πρέπει να γίνουν και επισκευές στο κτήριο.

Ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για τον εμβολιασμό του και εξήρε το έργο όλων, ενώ δεσμεύτηκε να συζητήσει άμεσα τα προτα, που του τέθηκαν με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής ς κ. Φώτη Σερέτη.

Συνάντηση για την αξιοποίηση του «Τσιτσιλιάνειου»

Εν συνεχεία, ο κ. Λιούπης συναντήθηκε στα Καλά Νερά με τον δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικό, τους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καλών Νερών.

Συζήτησαν για την καλύτερη αξιοποίηση του Τσιτσιλιάνειου Νοσοκομείου Καλών Νερών, ως οφείλονταν εδώ και 30 χρόνια.

Απαραίτητη κρίθηκε η λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου σε μέρος του εμβληματικού κτηρίου με παθολόγο, γενικό ιατρό, παιδίατρο , οδοντίατρο και νοσηλευτικό προσωπικό. Θα καλύπτει έναν πληθυσμό 11.000 περίπου κατοίκων και επισκεπτών τους καλοκαιρινούς μήνες. Μια πρόσθετη λειτουργία για τον εναπομείναντα χώρο, θα συζητηθεί με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, ως Κέντρο Ανάρρωσης από νοσηλείες ή εγχειρήσεις για σοβαρές παθήσεις.

Συζητήθηκαν επίσης οι επιπτώσεις της «Μήδειας» σε δενδροκαλλιέργειες, αγροτική οδοποιία κι άλλα λειτουργικά προβλήματα του Δήμου.

Αυτά, ο ς δεσμεύτηκε να τα συζητήσει για επίλυση με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και τον αν. υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα, εντός της εβδομάδας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση