Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στο επίκεντρο η αντιπυρική προστασία στο Νησί Παναγιά Τρικέρων
Στο επίκεντρο η αντιπυρική προστασία στο Νησί Παναγιά Τρικέρων

Στο επίκεντρο η αντιπυρική προστασία στο Νησί Παναγιά Τρικέρων

Στην Δ.Ε. Τρικερίου περιόδευσν ο Διοικητής της Περιφερεικής ς Διοίκησης Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Νικ. Μητσιογιάννης με τον Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ς Πύραρχο Ευ. Λιακόπουλο την Τετάρτη 14-06-, στο πλαίσιο της αυρικής περιόδου.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που πυροσβεστικό όχημα βρέθηκε στο Νησί Παναγιά Τρικέρων (Παλαιό Τρίκερι) , με στόχο την αύξηση της ς της περιοχής .

Ειδικότερα, έγινε πιλοτική μεταφορά υδροφόρου πυροσβεστικού οχήματος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής στο Νησί Παναγιά Τρικέρων (Παλαιό Τρίκερι) με το πλοίο Άγ. Νικόλαος από το Λιμάνι της Αγ. Κυριακής στο Νησί Παναγιά Τρικέρων.

Ακολούθησε περιήγηση και αναγνώριση περιοχών στο νησί και συζήτηση μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για την αναγνώριση των κινδύνων, τρόπων πρόσβασης πυροσβεστικών δυνάμεων και αντιμετώπισης ενδεχόμενης ς.

Τονίζεται η αγαστή συνεργασία και συνέργεια Δήμου Νοτίου Πηλίου, ς Υπηρεσίας και φορέων και ειδικότερα του Καπετάνιου του πλοίου Αγ. Νικόλαος Παν. Μανώλη, του Προϊσταμένου του Λιμενικού Σταθμού Τρικερίου Ανθυπορχου Άγγ. Λάζου, παρουσία του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Τρικερίου Βασ. Μανέτα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση