Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στις ορκωμοσίες των νέων δημάρχων Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου ο μητροπολίτης Ιγνάτιος
Στις ορκωμοσίες των νέων δημάρχων Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου ο μητροπολίτης Ιγνάτιος

Στις ορκωμοσίες των νέων δημάρχων Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου ο μητροπολίτης Ιγνάτιος

Την ορκωμοσία του  δημάρχου οτίου Πηλίου  Μιχάλη Μιτζικού και όλων των δημοτικών συμβούλων τέλεσε σήμερα στην Αργαλαστή ο μητροπολίτης Δημητριάδος   Ιγνάτιος. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι ς  Ζέττα Μακρή, Αθανάσιος Λιούπης, Αλέξανδρος και Κατερίνα .

Ο μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους δύναμη, υγεία και χάρη από το Θεό να φέρουν εις πέρας το που τους ανέθεσε ο λαός: «έχετε να επιτελέσετε ένα πολύ δύσκολο , αλλά σ' έναν θαυμάσιο τόπο. Όλοι γνωρίζουμε τις φυσικές του ομορφιές, την επισκεψιμότητά του, τους ωραίους ανθρώπους που ζουν εδώ, αλλά και προβλήματα. Όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν από ανθρώπους που εργάζονται με εντιμότητα και ευθύτητα. Σε ό,τι μας αφορά, μέσα στους διακριτούς μας ρόλους, θα συνδράμουμε σε κάθε καλό, γι' αυτόν τον ευλογημένο λαό».

 Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Το βράδυ , ο  κ. Ιγνάτιος  τέλεσε την ορκωμοσία του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημητρίου ασίκα και των νέων δημοτικών συμβούλων, στο Πνευματικό Κέντρο υ.

Χαιρετίζοντας τους νεοεκλεγέντες, ο κ. Ιγνάτιος επεσήμανε ότι «ο ιστορικός αυτός Δήμος, στο επόμενο διάστημα και ενόψει της σπουδαίας επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του , θα βρεθεί στο επίκεντρο πανελλαδικών εκδηλώσεων.

Το όνομα του Δήμου σας παραπέμπει στην μεγαλύτερη προσωπικότητα των προεπαναστατικών χρόνων, του μεγάλου οραματιστή Ρήγα Φεραίου.

Σας καλώ να συνεχίσετε το έργο σας, με ενότητα, σύμπνοια και σύνεση, για ένα λαό φιλοπρόοδο που ευελπιστεί σε κάτι ακόμα καλύτερο».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση