Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Στις ορκωμοσίες των νέων δημάρχων Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου ο μητροπολίτης Ιγνάτιος
Στις ορκωμοσίες των νέων δημάρχων Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου ο μητροπολίτης Ιγνάτιος

Στις ορκωμοσίες των νέων δημάρχων Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου ο μητροπολίτης Ιγνάτιος

Την ορκωμοσία του  δημάρχου Νοτίου Πηλίου  Μιχάλη Μιτζικού και όλων των δημοτικών συμβούλων τέλεσε σήμερα στην Αργαλαστή ο μητροπολίτης Δημητριάδος   Ιγνάτιος. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Μαγνησίας  Ζέττα Μακρή, Αθανάσιος Λιούπης, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου.

Ο μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους δύναμη, και χάρη από το Θεό να φέρουν εις πέρας το έργο που τους ανέθεσε ο λαός: «έχετε να επιτελέσετε ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά σ’ έναν θαυμάσιο τόπο. Όλοι γνωρίζουμε τις φυσικές του ομορφιές, την επισκεψιμότητά του, τους ωραίους ανθρώπους που ζουν εδώ, αλλά και προβλήματα. Όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν από ανθρώπους που εργάζονται με εντιμότητα και ευθύτητα. Σε ό,τι μας αφορά, μέσα στους διακριτούς μας ρόλους, θα συνδράμουμε σε κάθε καλό, γι’ αυτόν τον ευλογημένο λαό».

 Στον Δήμο

Το βράδυ , ο  κ. Ιγνάτιος  τέλεσε την ορκωμοσία του δημάρχου Δημητρίου Νασίκα και των νέων δημοτικών συμβούλων, στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου.

Χαιρετίζοντας τους νεοεκλεγέντες, ο κ. Ιγνάτιος επεσήμανε ότι «ο ιστορικός αυτός Δήμος, στο επόμενο διάστημα και ενόψει της σπουδαίας επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, θα βρεθεί στο επίκεντρο πανελλαδικών εκδηλώσεων.

Το όνομα του Δήμου σας παραπέμπει στην μεγαλύτερη προσωπικότητα των προεπαναστατικών χρόνων, του μεγάλου οραματιστή Ρήγα Φεραίου.

Σας καλώ να συνεχίσετε το έργο σας, με ενότητα, σύμπνοια και σύνεση, για ένα λαό φιλοπρόοδο που ευελπιστεί σε κάτι ακόμα καλύτερο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

  • Εργατικό ατύχημα στο Γυμνάσιο Ιωλκού #εργατικόατύχημα - https://t.co/vgovMaJTZV -

  • Μνήμη Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου - https://t.co/029Gw2OSvG -

"Αλιεύοντας" την είδηση