Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Στις ορκωμοσίες των νέων δημάρχων Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου ο μητροπολίτης Ιγνάτιος
Στις ορκωμοσίες των νέων δημάρχων Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου ο μητροπολίτης Ιγνάτιος

Στις ορκωμοσίες των νέων δημάρχων Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου ο μητροπολίτης Ιγνάτιος

Την ορκωμοσία του  δημάρχου Νοτίου Πηλίου  Μιχάλη Μιτζικού και όλων των δημοτικών συμβούλων τέλεσε σήμερα στην Αργαλαστή ο μητροπολίτης Δημητριάδος   . Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Μαγνησίας  Ζέττα Μακρή, , Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα .

Ο μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους δύναμη, υγεία και χάρη από το Θεό να φέρουν εις πέρας το έργο που τους ανέθεσε ο λαός: «έχετε να επιτελέσετε ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά σ’ έναν θαυμάσιο τόπο. Όλοι γνωρίζουμε τις φυσικές του ομορφιές, την επισκεψιμότητά του, τους ωραίους ανθρώπους που ζουν εδώ, αλλά και προβλήματα. Όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν από ανθρώπους που εργάζονται με εντιμότητα και ευθύτητα. Σε ό,τι μας αφορά, μέσα στους διακριτούς μας ρόλους, θα συνδράμουμε σε κάθε καλό, γι’ αυτόν τον ευλογημένο λαό».

 Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Το βράδυ , ο  κ.   τέλεσε την ορκωμοσία του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημητρίου Νασίκα και των νέων δημοτικών συμβούλων, στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου.

Χαιρετίζοντας τους νεοεκλεγέντες, ο κ. Ιγνάτιος επεσήμανε ότι «ο ιστορικός αυτός Δήμος, στο επόμενο διάστημα και ενόψει της σπουδαίας επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του , θα βρεθεί στο επίκεντρο πανελλαδικών εκδηλώσεων.

Το όνομα του Δήμου σας παραπέμπει στην μεγαλύτερη προσωπικότητα των προεπαναστατικών χρόνων, του μεγάλου οραματιστή Ρήγα Φεραίου.

Σας καλώ να συνεχίσετε το έργο σας, με ενότητα, σύμπνοια και σύνεση, για ένα λαό φιλοπρόοδο που ευελπιστεί σε κάτι ακόμα καλύτερο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νότιο Πήλιο: Ένας παράδεισος επί γής - https://t.co/xhvctwdLBD -

  • Προώθηση νέων γραμμών ακτοπλοϊκής διασύνδεσης Μαγνησίας και Β. Σποράδων - https://t.co/LDvZu8oPe6 -

  • Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ τιμά την Εθνική Αντίσταση - https://t.co/zdjlpTsxPw -

"Αλιεύοντας" την είδηση