Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στις φλόγες τέσσερα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του Α.Τ. Β. Πηλίου
Στις φλόγες τέσσερα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του Α.Τ. Β. Πηλίου

Στις φλόγες τέσσερα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του Α.Τ. Β. Πηλίου

Στις φλόγες τυλίχθηκαν  σήμερα τα ξημερώματα τέσσερα  στο πάρκινγκ Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου, πλάι στο ναό της Αγίας Ειρήνης , χωρίς ωστόσο κινδυνέψει .

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα από αστυνομικό του Α.Τ. Βορείου Πηλίου και στο σημείο πήγαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα (τρία της Π.Υ. και ένα της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ.).

Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά στις 5.10 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάρκινγκ, που βρισκόταν τα δεν εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός.

Παραμένει άγνωστο πως προκλήθηκε η πυρκαγιά σε τέσσερα διαδοχικά οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης του τμήματος στην Ανακασιά.

 

Οι περίοικοι ξύπνησαν έντρομοι στις 5.00 το πρωί από θόρυβο έκρηξης και εκτός από τα αυτοκίνητα κάηκαν και δέντρα, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Η

Η καταγγέλλει την άνανδρη, φασιστική και θρασύδειλη επίθεση που δέχτηκε το καθ' όλα φιλήσυχο και ιστορικό Α.Τ. Βορείου Πηλίου, απότοκος της οποίας ήταν η ολοκληρωτική καταστροφή τριών έγχρωμων περιπολικών και ενός συμβατικού οχήματος.

   Οι αστυνομικοί του ως άνω τμήματος με σεβασμό και πλήρη συναίσθηση του λειτουργήματος που επιτελούν με τα οχήματα αυτά περιπολούσαν διαρκώς τα ιστορικά χωριά του Πηλίου, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών και επισκεπτών, εξασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση αυτών σε δύσβατους ς και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν την τελευταία χρονική περίοδο.
  Ωστόσο κάποια αρρωστημένα μυαλά, άριστα κατευθυνόμενα και υποκινούμενα, θεώρησαν το μικρό αυτό περιφερειακό τμήμα στόχο, εξωτερικεύοντας τα δολοφονικά τους ένστικτα.
  Δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους μας, καταδικάζουμε την αυτή απ' όπου και αν προέρχεται και δηλώνουμε πως καμία τέτοια άνανδρη πράξη δε θα μετατρέψει τα τμήματα της περιφέρειας σε φρούρια αλλά θα παραμείνουν εύκολα προσβάσιμα και προσιτά για τους πολίτες των γύρω χωριών, η πλειονότητα των οποίων αποτελείται από ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που καθημερινά εξυπηρετούνται από αυτά.
  Η ως άνω δεν κάμπτει σε καμία περίπτωση το ηθικό μας, σίγουρα θα πλήξει για σύντομο χρονικό διάστημα την αστυνόμευση του Πηλίου, πλην όμως,  με την αμέριστη συμπαράσταση των κατοίκων θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ΕΝΩΝΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση