Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στις 4 Μαΐου θα εγκαινιαστεί το εκλογικό κέντρο του Μ. Μιτζικού στην Αργαλαστή
Στις 4 Μαΐου θα εγκαινιαστεί το εκλογικό κέντρο του Μ. Μιτζικού στην Αργαλαστή

Στις 4 Μαΐου θα εγκαινιαστεί το εκλογικό κέντρο του Μ. Μιτζικού στην Αργαλαστή

Τo Σάββτο 4 Μΐου στις 7μ.μ.θα πραγματοποιηθούν στην τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση οτίου Πηλίου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχ. Μιτζικό. Στη διάρκεια των εγκαινίων θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου, στην οποία  είναι προσκεκλημένοι όλοι οι δημότες, για να ενημερωθούν σχετικά με τις  προγραμματικές  θέσεις  του συνδυασμού.

Προχθές Σάββατο, στον χώρο του εκλογικού κέντρου έγινε συνάντηση των υποψηφίων της παράταξης σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, όπου εκτός των οργανωτικών θεμάτων που συζητήθηκαν, οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία των εγκαινίων.

Ο κ. Μιτζικός από την πλευρά του τόνισε πως «η παράταξη έχει συγκεκριμένες θέσεις  για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του οτίου Πηλίου, αλλά και πολιτικό πολιτισμό, ώστε να μην συρθεί στις προκλήσεις των αάλων».

Παράλληλα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κάλεσε τους συνεργάτες του να κρατήσουν χαμηλούς τό στη διάρκεια της προεκς περιόδου, αφού στόχος όπως εξήγησε είναι να ενημερώσουν τους δημότες για το πρόγραμμα και όχι να  εμπλακούν σε στείρα . Θέλουμε οι να νιώσουν  πως θα έχουν δίπλα τους μια Δημοτική Αρχή που τους σέβεται και αντιμετωπίζει ισότιμα όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου. Ελπίζουμε ότι με την συμπαράσταση όλων, με την ψήφο των συνδημοτών θα μας δοθεί η ευκαιρία να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει» προσέθεσε και απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους του Δήμου να παραβρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

Από την προχθεσινή συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Νοτίου  Πηλίου με τα στελέχη του συνδυασμού του στο χώρο του εκλογικού κέντρου

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση