Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στην υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικός
Στην υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικός

Στην υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικός

Την έλευση του Οικουμενικού Πτριάρχη της Ορθοδοξίας κ.κ. Βαρθολομαίο στο Βόλο τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. .

Ήταν η δεύτερη φορά, μετά από 21 χρόνια, που η Μαγνησία υποδέχθηκε τον Πρωθιεράρχη της Ορθοδοξίας, Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου παρέστη στην επίσημη υποδοχή του Παναγιωτάτου έμπροσθεν του καταστόλιστου και περικαλλούς Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου , όπου ο κ. έγινε αποδέκτης της τιμής και αγάπης του κλήρου και του Βολιώτικου λαού, ο οποίος κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο κ. παρέστη και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Θεάτρου , όπου ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. τέλεσε την τελετή.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου συμμετείχε και στην έναρξης της Ναυτικής Εβδομάδας στον Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, των Αρχών και πλήθους λαού.

Ο Πρωθιεράρχης της Ορθοδοξίας, Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τέλεσε τον αγιασμό ενάρξεως της «Ναυτικής Εβδομάδος 2023», που διοργανώνει ο φορέας πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «» και φέτος είναι αφιερωμένη στην νήσο Ίμβρο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση