Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Στην κυκλοφορία το οδικό τμήμα Χάνια – Καράβωμα – Ζαγορά
Στην κυκλοφορία το οδικό τμήμα Χάνια – Καράβωμα – Ζαγορά

Στην κυκλοφορία το οδικό τμήμα Χάνια – Καράβωμα – Ζαγορά

Μετά από τιτάνιες και υπεράνθρωπες προσπάθειες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, αντιμετωπίζοντας ανυπέρβλητα πολλές φορές εμπόδια και ακραία , αποκαταστάθηκε και δόθηκε την Τετάρτη 28-02-2018 στην κυκλοφορία το οδικό τμήμα Χάνια – – Ζαγορά, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο τους και τους οδηγούς βαρέων οχημάτων, όπως τα «ΖΑΓΟΡΙΝ», να μεταφέρουν τα εμπορεύματά τους, αλλά και τους οδηγούς επιβατικών αυτοκινήτων που θέλουν να μετακινηθούν. Από την Πέμπτη 1 Μαρτίου θα εκτελούνται κανονικά και τα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων.

Η Μαγνησίας και Σποράδων συνιστά πολύ μεγάλη προσοχή σε όσους οδηγούς κινούνται στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων σταδιακά αποκαθιστούν του Νομού και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δοθεί στην κυκλοφορία και ο Νότιος άξονας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση