Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός
Στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός

Στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός

Στην   βρέθηκε  ο υποψήφιος Μιχ. Μιτζικός κι ενημερώθηκε πλήρως   γι τις εκκρεμότητες που φορούν στη νομιμοποίηση έργων στον αιγιαλό Κάτω Γατζέας, Καλών Νερών, Αφήσσου και Αγίας Κυριακής Τρικερίου.

Όπως διαπιστώθηκε, συνέπεια των εκκρεμοτήτων δεν έγινε   η αδειοδότηση επισκευής και αποκατάστασης δρόμων, κρηπιδωμάτων και λιμενικών έργων,  ενώ επιβλήθηκαν  και πρόστιμα στους καταστηματάρχες για «παράνομη χρήση» αιγιαλού.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την , ακίνητο «φιλέτο» μπροστά στην της Μηλίνας, το οποίο είχε παραχωρηθεί στον Δήμο για αξιοποίηση, κινδυνεύει να επανέλθει στην Κτηματική Υπηρεσία, λόγω παρέλευσης προθεσμίας, χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από την απερχόμενη  για αξιοποίηση του χώρου,  όπως προέβλεπε η παραχώρησης.

Σύμφωνα με τον κ. Μιτζικό, η  θα πρέπει να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του Δήμου στο συγκεκριμένο ακίνητο και να αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση