Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός
Στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός

Στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός

Στην   βρέθηκε  ο υποψήφιος δήμαρχος οτίου Πηλίου Μιχ. κι ενημερώθηκε πλήρως   για τις εκκρεμότητες που αφορούν στη νομιμο έργων στον αιγιαλό ς, Καλών ερών, Αφήσσου και Αγίας Κυριακής Τρικερίου.

Όπως διαπιστώθηκε, συνέπεια των εκκρεμοτήτων δεν έγινε   η αδειοδότηση επισκευής και αποκατάστασης δρόμων, κρηπιδωμάτων και λιμενικών έργων,  ενώ επιβλήθηκαν  και στους για « χρήση» αιγιαλού.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την Κτηματική Υπηρεσία, ακίνητο «φιλέτο» μπροστά στην παραλία της Μηλίνας, το οποίο είχε παραχωρηθεί στον Δήμο για αξιο, κινδυνεύει να επανέλθει στην Κτηματική Υπηρεσία, λόγω παρέλευσης προθεσμίας, χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από την απερχόμενη  δημοτική αρχή για αξιοποίηση του χώρου,  όπως προέβλεπε η σύμβαση παραχώρησης.

Σύμφωνα με τον κ. Μιτζικό, η  δημοτική αρχή θα πρέπει να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του Δήμου στο συγκεκριμένο ακίνητο και να αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση