Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Στην Αργαλαστή ο Πρ. Παυλόπουλος
Στην Αργαλαστή ο Πρ. Παυλόπουλος

Στην Αργαλαστή ο Πρ. Παυλόπουλος

Ο αρχιεπίσκοπος από το Κατάρ Μακάριος, ο τ. πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδης και ο γεν. γραμματέας του ΕΟΤ κ. Φραγκάκης, αναμένεται να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για την “5η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού Τρούφας” που συνδιοργανώνει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου.

Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στ. Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αλλά και στους προσκεκλημένους πολιτικούς και καλλιτέχνες.

Ο κ. Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε και στο μνημόνιο συνεργασίας με την Σάμο και στις τριήμερες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για το 2021, καθώς και στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ινστιτούτου, που θα πραγματοποιηθούν στις 4 Ιουλίου, παρουσία υπουργού που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Tην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να οριστεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ένας τοπικός αστυνόμος για την Αργαλαστή, σύμφωνα με τον πρόεδροτου Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στ. Παπαϊωάννου.

Ο  κ. Παπαϊωάννου, ανέφερε ότι το 2016 ο τ. πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος είχε υπογράψει διάταγμα για τους αστυνόμους πόλεων και όπως είπε “πριν δύο βδομάδες συναντήθηκα με τον κ. Παυλόπουλο  και στις 22 Ιουνίου εκδόθηκε απόφαση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Καραμαλάκη για τον τοπικό αστυνόμο στην Αργαλαστή, που θα λύσει πολλά προβλήματα των πηλιορειτών, καθώς αποτελούσε ένα διαχρονικό αίτημά μας”.

Ο κ. Παπαϊωάννου, είπε ότι απομένει ο ορισμός του αστυνομικού που θα γίνει από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας την επόμενη εβδομάδα, ενώ θα του παραχωρηθεί γραφείο από τον Δήμο Ν.Πηλίου, για την διεκπεραίωση ζητημάτων των πολιτών που δε θα αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο Α.Τ. Ν.Πηλίου που εδρεύει στις Μηλιές και για πολλούς κατοίκους που δεν έχουν μέσο για να μετακινηθούν είναι δύσκολο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποτελέσματα Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo - https://t.co/JLckhoexO8 -

  • Κάλεσμα σε συγκέντρωση καταδίκης του ν/σ για τον περιορισμό των διαδηλώσεων - https://t.co/xKMKDjZ2j8 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στη Ν. Ιωνία και συνελήφθη  - https://t.co/vmlWKsbZ9l -

"Αλιεύοντας" την είδηση