Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Στην Αργαλαστή ο Πρ. Παυλόπουλος
Στην Αργαλαστή ο Πρ. Παυλόπουλος

Στην Αργαλαστή ο Πρ. Παυλόπουλος

Ο αρχιεπίσκοπος από το Μακάριος, ο τ. πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ο Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδης και ο γεν. γραμματέας του κ. Φραγκάκης, αναμένεται να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για την “5η Πανελλήνια Τρούφας” που συνδιοργανώνει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου.

Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στ. Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αλλά και στους προσκεκλημένους πολιτικούς και καλλιτέχνες.

Ο κ. Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε και στο μνημόνιο συνεργασίας με την Σάμο και στις τριήμερες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για το 2021, καθώς και στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ινστιτούτου, που θα πραγματοποιηθούν στις 4 Ιουλίου, παρουσία υπουργού που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Tην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να οριστεί από την ένας τοπικός αστυνόμος για την Αργαλαστή, σύμφωνα με τον πρόεδροτου Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στ. Παπαϊωάννου.

Ο  κ. Παπαϊωάννου, ανέφερε ότι το ο τ. πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος είχε υπογράψει διάταγμα για τους αστυνόμους πόλεων και όπως είπε “πριν δύο βδομάδες συναντήθηκα με τον κ. Παυλόπουλο  και στις 22 Ιουνίου εκδόθηκε απόφαση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Καραμαλάκη για τον τοπικό αστυνόμο στην Αργαλαστή, που θα λύσει πολλά προβλήματα των πηλιορειτών, καθώς αποτελούσε ένα διαχρονικό αίτημά μας”.

Ο κ. Παπαϊωάννου, είπε ότι απομένει ο ορισμός του αστυνομικού που θα γίνει από την την επόμενη εβδομάδα, ενώ θα του παραχωρηθεί από τον Δήμο Ν.Πηλίου, για την διεκπεραίωση ζητημάτων των πολιτών που δε θα αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο Ν.Πηλίου που εδρεύει στις Μηλιές και για πολλούς κατοίκους που δεν έχουν μέσο για να μετακινηθούν είναι δύσκολο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

"Αλιεύοντας" την είδηση